Webshop laten maken? Dan zit je hier goed. Wij maken eenvoudige webshops in Woocommerce aan betaalbare prijzen

Woocommerce Webshop laten maken

U wilt een webwinkel laten ontwerpen en u stelt hier natuurlijk verschillende eisen aan. Het maken van de webshop mag uiteraard geen maanden duren. Verder moet de webshop na het maken ook makkelijk aan te passen en onderhouden zijn. Dan nog het financiele aspect; een webshop laten maken mag geen 10 tot 20.000 euro kosten, maar u wilt het liefste wel, dat uw klanten op alle mogelijke wijzen kunnen betalen. U wilt direct kunnen beginnen, zonder vast te zitten aan een abonnement of opstartkosten. Kortom veel eisen, dit hebben wij al voor u uitgedacht.

Wij maken webshops die gemakkelijk zelf kunnen beheerd worden.

 

Een primeur: een webshop zonder beperkingen!

  • Geen beperking in het aantal artikelen.
  • Producten koppelen aan foto’s, video’s en audio.
  • Uw webshops onbeperkt invoegen in andere websites.
  • Inclusief betalingsmodules.
  • Uw eigen artikelen, order en administratiesysteem.
  • Notificatiemails.
  • Transport tracering systeem
  • Klanten tracering pagina.
  • Verkopen via dealers (resellers) Kortingen zijn zelf in te geven.

Wij doen meer dan webshops maken.

Bij ons kunt u naast een webshop laten ontwikkelen ook terecht voor de SEO ervan. De webshops worden gekoppeld aan een WordPress website. Zowel de webshops als de websites kunnen zelf door de klant aangepast en beheerd worden. Deze functie is automatisch voorzien zowel voor de shop als site.

Voordelen van onze webshops

 

Binnen ons bedrijf zijn wij constant bezig om de internetgebruiker zo goed mogelijk te helpen. U kunt bij ons u website of webshop ook laten optimaliseren. Onze webshops worden zoekmachine vriendelijk ontworpen maar om gevonden te worden op zoekwoorden in Google moet er wel extra geoptimaliseerd worden. Zo wordt u beter gevonden op het internet en trekt u meer bezoekers dan voorheen.

webshop laten maken

 

Webshop laten optimaliseren?

Een webwinkel zonder bezoekers is zoals een supermarkt zonder klanten. Webshop optimalisatie is zeer belangrijk en ook daar kunnen wij bij helpen. In samenspraak met de klant gaan we bepalen welke zoekwoorden belangrijk zijn voor de shop. Voor el zoekwoord of product gaan we een SEO landingspagina ontwikkelen met relevante  content voor Google. Nadien gaan we deze pagina’s ondersteunen met linkbuilding. Onze unieke aanpak van optimalisatie en backlinks zorgt voor het online succes van uw webwinkel. 

Neem contact

Mocht u naar aanleiding van onze informatie interesse hebben om een webshop te laten ontwikkelen of bestaande webwinkel laten optimaliseren?. Contacteer ons dan vrijblijvend.

Als u nog vragen of onduidelijkheden heeft, mail dan naar info@seobureau.be