wat kost linkbuilding

Wat kost linkbuilding? Je zal merken dat de prijs zeer uiteenlopend is, als je in Google “wat kost linkbuilding” intypt krijg je zeer veel websites van collega’s die linkbuilding aanbieden, sommige goedkoop andere zeer duur. Linkbuilding is één van de belangrijkste onderdelen om hoger gevonden te worden in Google maar opgelet dit werkt alleen als je website goed geoptimaliseerd is. Onze specialisten kunnen uw website optimaliseren op alle belangrijke zoekwoorden en nadien los van het optimaliseren (SEO) uw website laten stijgen door linkbuilding toe te passen door middel van kwalitatieve relevante backlinks.

Link building (links ruilen) is het (doen laten) genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of inlinks genoemd) naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Wat kost linkbuilding per maand?

Wat kost linkbuilding? Veel mensen proberen het zelf te doen, maar er kruipt zeer veel tijd en energie in + niet iedereen weet waar je links moet gaan vragen, welke links relevant zijn en welke niet. Het best is dat je linkbuilding laat doen door specialisten.

Onze kostprijzen voor linkbuilding

Ons team gaat links aanvragen en/of ruilen alleen bij relevante bedrijven. De links die we ontvangen moeten op de eerste plaats relevant zijn voor uw producten of diensten.

Pakket 1: 173 € / tarief per maand = ondersteunen van 5 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 2: 345 € / tarief per maand = ondersteunen van 10 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 3: 518 € / tarief per maand = ondersteunen van 15 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 4: 690 € / tarief per maand = ondersteunen van 20zoekwoorden/pagina’s

Link building extra woord = 35 € 

Eémalige betaling = 15% korting

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Voor meer zoekwoorden/pagina’s maken we graag een offerte op maat.

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), SEO Adies, bijwerken van landingspagina’s …

Door uw linkbuilding uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop tijd!

Contacteer ons

Wil je meer weten over de tarieven of prijzen voor linkbuilding? Interesse in links ruilen?  Besteed het uit aan een team van specialisten. Bel ons: 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Nieuws

Linkbuilding: voor €49,95? Niet  Doen!

Je hebt ze vast wel ooit gezien, die prachtige linkbuilding-aanbiedingen. Iets in de trant van: “Voor slechts €49,95 krijgt u 300 links van hoge kwaliteit”. Vaak wordt er ook nog bij vermeld dat alle links handmatig voor je worden geselecteerd en aangevraagd. Niet doen! Dit kan gewoon niet!

Wat kost het aanvragen van één link nu ongeveer:

Bij het aanvragen van een link moeten we meestal de volgende stappen doorlopen. Let op, het gaat hier over een link die ook daadwerkelijk waarde heeft, dus niet een simpele aanmelding bij één of andere directory”¦

  1. Het zoeken van een linkpartner. Uiteraard moeten we eerst op zoek naar een geschikte linkpartner. Dit betekent op zoek gaan naar een website die over hetzelfde onderwerp gaat, en eentje die ook al waarde heeft (lees: zelf ook al voldoende inkomende links ontvangt). Hoewel je met slimme zoekopdrachten binnen Google een dergelijke site redelijk snel kunt vinden, zul je altijd de website moeten bezoeken, en deze aan een kort onderzoek onderwerpen. Geschatte tijd: 6 minuten.
  2. Nu we een geschikte website hebben gevonden, zullen we de webmaster een mail moeten sturen. We moeten dus op zoek naar de juiste contactgegevens, en een persoonlijke mail sturen (geautomatiseerd kan ook, maar de kans dat je link dan geplaatst wordt is erg klein). Geschatte tijd: 5 minuten.
  3. Opvolgen van de plaatsing. De mail is gestuurd, en nu is het dus afwachten maar. Na een week niets gehoord? Dan kun je de webmaster opnieuw gaan mailen. In het beste geval wordt je link wel meteen geplaatst. Maar feit is dat je dit ook zult moeten nakijken. Deze laatste stap heeft dus een grote invloed op de totale tijd, maar voor het gemak gaan we ervan uit dat dit “slechts” 10 minuten zal kosten.

Deze ene link heeft ons nu dus al 21 minuten gekost. En ik zal je een klein geheim verklappen, de kans is er klein dat elke link die je zo aanvraagt ook zal worden geplaatst. Sterker nog, ga maar uit van maximaal 30-40%.

Maar we zijn coulant richting de aanbieders van deze “superpakketten”, en gaan ervan uit dat 100% van de links wordt geplaatst. Totale tijd blijft dus 21 minuten.

Een gemiddeld uurloon van een linkbuilding specialist is ongeveer €37/€ 40 euro. Een simpele rekensom leert ons dan dat één link ons (37/60)*21 = €12,95 kostLees meerB