SEO specialist gezocht? Dan zit je hier goed! Heel wat bedrijven in Vlaanderen doen beroep op ons als SEO specialist, we helpen dagelijks bedrijven om hun online behoeften waar te maken. Onze SEO technieken zoals website optimalisatie en linkbuilding zorgen voor meer verkeer naar uw website en zullen nieuwe klanten aantrekken. We beheersen alle fundamenten van SEO, we kunnen uw website analyseren en optimaliseren en creëren een effectieve strategie voor uw SEO inspanningen.

Een SEO specialist is gedreven in zoekmachine optimalisatie.

De taak van een Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist is het maken van analyses, websites beoordelen en websites op de juiste manier optimaliseren voor zoekmachines. Dit betekent naast zorgen voor maximaal verkeer naar een website ook de page rank in zoekmachines verbeteren. Simpel gezegd, in de taal van van SEO, de expertise van de SEO specialist is door bepaalde technieken te gebruiken uw website aan de top van het organisch resultaat van Google te brengen.

Als moderne SEO expert ontwerpen wij landingspagina’s met relevante en aantrekkelijke content per zoekwoord. Zoals het oude gezegde, “Content is king?” Wel, modern SEO experts weten dat zoekmachines steeds meer en meer meer waarde hechten aan kwaliteit van de inhoud. De juiste zoekwoorden of zinnen gebruiken in de content zorgt voor meer verkeer naar een site. Wij beheersen diverse search engine marketing technieken, we hechten belang aan interne links en zorgen voor goeie backlinks (linkbuilding) op relevante websites.

SEO Specialist analyseert websites en brengt verbeteringen aan, we hebben een grondige kennis van keyword research (bepalen van de juiste zoekwoorden) en we hebben zeer ervaren SEO copywriters in dienst.

Wat kost een moderne SEO expert

De vraagprijzen van een SEO specialist hangen af van de diensten die u nodig hebt. Heel wat SEO experts vragen tussen de 250 en 500 euro alleen voor een analyse van de website. Een SEO expert kan ook per uur werken, het uurloon varieert tussen de 30 euro per uur tot 1250 per uur. SEO is een specialisatie, daarom hanteren echte specialisten soms zeer hoge prijzen.

Wij werken met SEO paketten

seo specialist

De prijs voor Zoekmachine optimalisatie bij ons is niet per uur maar volgens enkele pakketten.

Let op: De vraagprijs van een SEO specialist is uiteraard afhankelijk van het geleverde werk en zijn capaciteiten. Neem het van ons aan, een goede SEO specialist is zijn geld meer dan waard, hij zal jou website naar de top van Google brengen en jou website op de belangrijkste zoekoorden op de eerste pagina van Google laten verschijnen en daardoor komen er meer bezoekers, meer aanvragen, die zich natuurlijk omzetten in klanten waardoor je meer omzet gaat genereren!

Contact met onze SEO specialist

Wil meer info over zoekmachine optimalisatie of linkbuilding, wel je meer weten wat onze expert voor jullie kan betekenen? Ga naar het contactformulier, bel: 0495/21 45 83 of mail naar: info@seobureau.be

Tags

Zoekmachine optimalisatieLinkbuildingSeo techniekenSocial Media optimalisatieContent optimalisatieWebsite optimalisatieLinkbuilding uitbestedenLinkbuilding prijzenWat kost linkbuildingLinkbuilding Oost-VlaanderenLinkbuilding West-Vlaanderenlinkbuilding AntwerpenLinkbuilding LimburgLinbuilding Vlaams BrabantLinkbuilding BrusselLinkbuilding Belgie

NIEUWS

SEO: ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO). Grote kans dat je er als ondernemer een haat-liefdeverhouding mee hebt. Je wil dolgraag dat je onderneming in de zoekresultaten gevonden wordt, maar hoe? Het streven van iedere ondernemer is om op de 1e pagina van ’s werelds meest gebruikte zoekmachine te verschijnen. Maar Google verklapt niet al haar geheimen, dus dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe Google haar zoekresultaten bepaalt, verandert ook regelmatig. Met deze 5 tips ben jij op de hoogte van de SEO-trends voor 2017.​

Direct met SEO aan de slag? Download het whitepaper en ontvang een gratis SEO check!

Of je het nu zelf doet of uitbesteedt: er moet tijd gemaakt worden voor zoekmachine optimalisatie. Er gebeurde in 2016 zoveel in SEO-land dat menig ondernemer het maar moeilijk bij kon benen. In dit artikel praten we je bij over de ontwikkelingen op zoekmachineoptimalisatie gebied. Op welke ontwikkelingen uit 2016 borduren we voort en welke trends kun je verwachten?B