Hoeveel moet u ongeveer uitgeven aan SEO Services?

SEO prijzen: Bijna elk bedrijf gaat de dag vandaag investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO) . Eigenlijk ben je ertoe verplicht want als je niet gevonden wordt in Google heb je ook geen klanten, de tijd van de Gouden Gids boeken is al lang voorbij. Iedereen die diensten of producten zoekt doet dit via zoekmachine Google. Online marketing is absoluut noodzakelijk om te overleven in een web-gedreven wereld.

De vraag die iedere zakelijke professional moet stellen is: “Hoeveel zullen we uitgeven aan SEO?, wat zijn de SEO prijzen? Wat krijg ik voor een SEO prijs van 500 euro per maand?” En daar begint het, de SEO prijzen zijn zeer uiteenlopend. Het is voor een bedrijf heel moeilijk om daarin een beslissing te nemen, wij zijn een klein SEO kantoor en bieden aan onze klanten een fullservice van webdesign, Content optimalisatie, Website optimalisatie en linkbuilding. Wij gaan tot het uiterste is dat is een hoge ranking in Google!

SEO Prijzen volgens enkele pakketten

seo prijzen

Wij werken merken met enkele SEO paketten om het voor onze klanten eenvoudig te maken. Wij hebben bewust gekozen voor vier belangrijke vormen van dienstverlening aan verschillende SEO prijzen.

Na 6 maand betalen onze klanten een vast bedrag per maand in ruil voor een afgesproken waaier van diensten. Het pakket 2 aan de prijs van 2250 euro is de meest voorkomende formule met de grootste ROI in combinatie met pakket 2 (hieronder) van linkbuilding. De maandelijkse diensteverlening bestaat uit een analytics rapport, de inhoud van de site of seo pagina’s verbeteren, link building , keyword research en optimalisatie.

Linkbuilding prijzen per maand

seo prijzen

Pakket 1:   Prijs 150 € / per maand = 10 uur linkbuilding

Pakket 2:   Prijs 199 € / per maand = 15 uur linkbuilding

Pakket 3:   Prijs 249 € / per maand = 20 uur linkbuilding

Pakket 4:   Prijs 299 € / per maand = 25 uur linkbuilding

Pakket 5 :  Prijs 349 € / per maand = 30 uur linkbuilding

(alle prijzen excl. 21% BTW)

SEO contract met vaste prijzen:

Bijna alle SEO bureaus verkopen maandelijkse diensten. De diensten die een SEO bureau aanbiedt worden aangeboden op hun site, samen met een prijs. Een typisch voorbeeld hiervan is een SEO website audit die kan helpen bij het bepalen van bestaande sterke en zwakke punten in de online aanwezigheid van de klant, concurrentie-analyse, evenals trefwoorden die het meest gebuikt worden in zoekmachines. De kosten van een SEO Project zijn bij iedere klant anders omdat het projecten op maat zijn, de prijzen variëren van project tot project. Zo kan een lokale schoonheidsspecialiste  een SEO bureau vragen om haar te helpen met haar lokale online marketing, ze wil regionaal gevonden worden. Wij gaan dan een SEO project opstarten met regionale landingspagina’s; de kosten hiervan zullen lager zijn dan een bedrijf die provinciaal of nationaal wil gevonden worden.
Consulting per uur: Dit bekende consulting model is een uurtarief in ruil voor diensten of advies rond SEO.

De meeste SEO bureaus maken gebruik van al deze betalingen modellen. Evenzo kunnen klanten werken met een gebruik van meer dan één model. Zo kan een klant kiezen voor een maandelijks betaling aan te gaan, de aanschaf van een contract service, en deelnemen aan een speciaal project met het bureau, waardoor het aangaan van drie van de betaling modellen.

Typische SEO Kosten

Dus, welke bedragen mag je verwachten te betalen? Hier volgt een overzicht van het bereik van de kosten volgens de betaling modellen die hierboven is beschreven.

Maandelijkse dienstverlening:. 750-5,000 per maand Binnen dit bereik, het bedrag dat een klant betaalt, hangt af van de grootte van hun bedrijf en de omvang van de door de agentschappen. Op het ondereinde van dit spectrum zijn kleine SEO bureaus die een beperkt aantal diensten aanbieden. Op het bovenste bereik zijn bedrijven met een grotere behoefte aan het werken met full-service SEO bureaus. De meeste bedrijven betalen tussen de $ 2.500 en $ 5.000 voor een maandelijks voorschot.
Contract op vaste prijzen. De meeste bedrijven die beginnen met die SEO kiezen meestal voor een contract waar alle service in zit. De contracten Typische omvatten zaken zoals SEO copywriting ($ 0.15 $ 0,50 / woord), inhoud van de site audit ($ 500- $ 7500), linkbuilding (500- 7500 euro), social media site setup (500- 3000 euro). en landingspagina’s schrijven per zoekwoord (100 – 700 euro) per pagina
Project-based pricing. Variabele prijzen, aangezien er een verscheidenheid van projecten, is er een breed scala aan prijzen. De meeste projecten kosten van 1.000  tot  30.000 euro per jaar.
Per uur consulting tarief: SEO consultants, of individuen of organisaties, meestal kosten hun diensten tussen de 100 en 300 per uur.

(Sommige van deze cijfers zijn afkomstig uit een SEO enquête van 500 consultants en agentschappen.)

Wat moet u zich Verdachte van

Alle SEO bureaus vragen andere prijzen, die een goedkoper dan de andere maar let goed ophieronder volgen een paar waarschuwingen om u te beschermen tegen willekeurige SEO bureaus met onethische handelspraktijken. Wees op uw hoede van de volgende beloften:

Garanties. SEO bedrijven kunnen over het algemeen geen garanties bieden als gevolg van de steeds veranderende techniken binnen Google.
Onmiddellijk resultaten. Enkele SEO tactieken kunnen zeer snel resultaten leveren maar die zijn niet volgens de regels van de kust. Wees gewaarschuwd dat deze u op de lange termijn kunnen pijn doen. SEO praktijken die tegen de richtlijnen van Google worden afgestraft. Google zoekt deze technieken en straft hen, u website of landingspagina’s gaan verdwijnen en het kan maanden duren om alles te herstellen.
# 1 vlek op Google. Veel bureaus beloven hun klanten om de website op bepaalde zoekwoorden op de nummer 1 plaats in Google te brengen, het klinkt geweldig. Hopelijk zult u in staat om het te krijgen. Echter je mag het niet geloven, want niemand kan Google manipuleren.
SEO kost minder dan 200 euro per maand. Als het gaat om SEO, moet u zeker niet gaan zoeken naar de laagste prijs.; u moet op zoek naar de beste dienstverlening. Wees op uw hoede voor bodemprijzen of ” ongelooflijk deals .”
Link building diensten. Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van SEO. De dag van vandaag bestaat linkbuilding uit 50 procent van je SEO. Een zeer goed gerangschikte site zonder inkomende en uitgaande links gaat dalen in Google. Maar er is een donkere kant aan link building. Relevante links wordt steeds belangrijker om hoog te verschijnen in de rankings. Voordat je een overeenkomst aangaat met een SEO bureau voor ink building diensten in te voeren moet je nagaan dat hun link building diensten op een eerlijke manier gebeuren. U kunt bijvoorbeeld aan vragen waar ze links voor uw bedrijf gaan vragen in uw branche.

Dingen om in gedachten te houden

Als je op zoek bent naar een  SEO bureaus moet je rekening houden met de volgende punten voor je een beslissing neemt:

SEO kost tijd. Een maandelijkse service is het beste. SEO is een lange termijn investering . Agressieve campagnes zijn niet goed, de meest duurzame SEO resultaten komen uit een lange-termijn relatie. De echte waarde van SEO inspanningen worden niet gerealiseerd in de eerste maand van de inspanning; Goede resultaten behaal je pas na een paar maanden.
SEO veranderingen zullen ook uw rankings veranderen. Op de eerste eerste pagina van Google kunnen maar 10 website in het organisch resultaat staan. Het staat vol met uw concurrenten, en rankings stijgen en dalen met de wisseling van algoritmen en de ingang van nieuwe concurrenten. Klaar en kantie SEO trucs werken gewoon niet . We moeten constant opvolgen en bijsturen waar het nodig is om de ranking van uw uw website op top niveau te houden.
Niet alle SEO-diensten zijn gelijk geschapen. Nogmaals, een SEO bedrijf moet je niet nemen voor de laagste prijzen. Het gaat over het vinden van het beste agentschap die u de beste dienstverlening aanbiedt. Vraag naar voorbeelden van het SEO-bureau, contacteer desnoods tevreden klanten.
SEO is belangrijk. Doe het. Het punt van uw website is om te stijgen in Google zo krijg je meer bezoekers, klanten en omzet.
Het inhuren van een SEO bureau is het beste als je resultaat op lange termijn wil. U denkt misschien: “Kan ik SEO gewoon niet zelf doen?” Een klein percentage van de ondernemers en professionals hebben de vaardigheid en kennis om hun eigen SEO te doen. Het punt is wel dat uitgebreide SEO zeer veel tijd in beslag neemt dan de meeste ondernemers zich kunnen veroorloven. Zelfs een werknemer die iets  weet over SEO zal u niet het niveau van dienstverlening kunnen bieden dan een SEO bureau. U zult zelden aan de top geraken als je probeert om het alleen te doen, en je zult nooit hetzelfde niveau van ROI krijgen als je het zou doen met een bevoegde SEO bureau.

Jij beslist

Voor de meeste bedrijven vandaag de dag is SEO is de belangrijkste en hoogste ROI marketing inspanning. SEO biedt veel meer voordelen dan andere marketing zoals direct mailing, advertenties in reclame bladen, online advertenties, etc.

Elk bedrijf die klanten via de website wil binnen halen moet gebruik maken van  SEO-diensten. De vraag is hoeveel ga je er aan uitgeven en wat krijg je er voor. Kies voor  een kwaliteit SEO bureau en contacteer ons voor info of een afspraak. Stuur ons een Email: info@seobureau.be of bel ons op 0495/21 45 83

Samen halen we meer omzet uit uw website!

Tags

Zoekmachine optimalisatieLinkbuildingSeo techniekenSocial Media optimalisatieContent optimalisatieWebsite optimalisatieLinkbuilding uitbestedenLinkbuilding prijzenWat kost linkbuildingLinkbuilding Oost-VlaanderenLinkbuilding West-Vlaanderenlinkbuilding AntwerpenLinkbuilding LimburgLinbuilding Vlaams BrabantLinkbuilding BrusselLinkbuilding Belgie

Relevante pagina’s

Google Buzz

The buzz is Google. Why? Because Google is the king of online searches with 79% market share. Taking into account the number of competitors in the market, this figure is exceptionally high.

Pricing Models and Packages: How Much Does SEO Cost?

Over the years, I have had this question so many times: “How much should I budget for SEO?” And that is a very difficult question to answer.

It helps to understand that SEO is not science; it is sport.

SEO prijzen – Seobureau.be

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is vakgebied dat deskundig moet uitgevoerd worden. De kostprijs van SEO is niets vergeleken met de return dat je krijgt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren