SEO pakket/paketten  gezocht voor het optimaliseren van je website? Dan zit je hier goed, onze experts zullen uw website analyseren en vervolgens de juiste SEO technieken bepalen voor uw bedrijf. Dit kan zowel Linkbuilding zijn, Social Media optimalisatie, Content optimalisatie of Website optimalisatie.

SEO pakket – paketten

De Zoekmachine optimalisatie (SEO) pakketten worden afgestemd op uw website en  behoeftes, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zal scoren in het organisch zoekresultaat van Google.

Al onze SEO pakketten kunnen maandelijks, per kwartaal of jaarlijks betaald worden. Ieder maand gaan wij de online prestatie van uw website bekijken, zo komen we te weten of uw website moet aangepakt worden. Het is de bedoeling dat onze pakketten perfect aansluiten aan de diensten die uw website nodig heeft.

Voordat we beginnen met uw website aan te pakken, zullen we eerst een gratis website SEO-rapport uit voeren en de ranking van uw website en zoekwoorden controleren. Is uw website reeds geoptimaliseerd en scoort hij nog niet zo goed dan gaan we dit oplossen door linkbuilding toe te passen(lees hier de prijzen voor linkbuilding) Is er nog geen optimalisatie gebeurd dan gaan we de content van uw website herschrijven en landingspagina’s per zoekwoord ontwikkelen speicaal voor Google.

Enkele voorbeelden van een SEO pakket:

Pakket 1 – SEO Eerste stappen

Set Up – € 350 exclusief BTW

 • Google Analytics – Laat zien hoeveel mensen een bezoek hebben gebracht aan uw site en op welke zoektermen ze daadwerkelijk gebruikt hebben om uw website te vinden.
 • Google Webmastertools – Ontdek hoe Google uw site ziet, hier kunnen we de zoeken gegevens analyseren en de backlinks controleren.
 • Trefwoord Onderzoek – We gaan onderzoeken wat de belangrijkste zoektermen zijn die mensen intypen in Google om uw producten of diensten te vinden, dan is het optimaliseren van uw website veel doeltreffender
 • Trefwoorden – Pagina titel, Meta beschrijving en meta data – zijn enkele van de fundamentele bouwstenen om uw site goed vindbaar te maken
 • Maandelijkse rapporten – Wij zullen iedere maand een overzicht sturen van de ranking van uw website.
 • Bepalen welke landingspagina’s – Op elk relevant zoekwoord kunnen we een landingspagina schrijven speciaal voor Google.

Pakket 2 – SEO pakket Budget

Set Up – € 1000 exclusief BTW vervolgens maandelijks bedrag van € 180 + btw

 • Alle bovenstaande en:
 • Inkomende links – we zullen minstens 10 hoge kwaliteit links naar uw site elke maand toe te voegen.
 • Onbtwikkelen 5 Pagina’s met relevante inhoud – Onze copywriters zullen 5 landingspagina’s schrijven om goed te scoren in Google. deze afzonderlijke pagina’s zullen het het verkeer en direct contact verhogen met uw klanten voor die specifieke zoekwoorden.
 • Interne website koppelen – Trefwoorden  in uw website worden gekoppeld aan belangrijke pagina’s.
 • Website afbeeldingen – Alle foto’s op de website worden benoemd op basis van uw relevante zoekwoorden.
 • Pagina-inhoud – de structuur van alle pagina’s zullen worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de W3CW coderingsnormen.

Pakket 3 – SEO pakket Zakelijk 

Set Up – € 2250 exclusief BTW  vervolgens maandelijks bedrag van € 320 + btw

 • Ontwikkelen van 10 van 5 landing pages – Onze copywriters zullen 5 landingspagina’s schrijven om goed te scoren in Google. deze afzonderlijke pagina’s zullen het het verkeer en direct contact verhogen met uw klanten voor die specifieke zoekwoorden.

SEO Pakketten in kaart

seo pakket

Contact

Voor een SEO pakket op maat van uw bedrijf contacteer ons vrijblijvend. We maken een offerte op maat naar uw behoeften en diensten. Bel: 0495/21 45 83, mail: info@seobureau.be of ga naar onze contactpagina.

Tags

Zoekmachine optimalisatieLinkbuildingSeo techniekenSocial Media optimalisatieContent optimalisatieWebsite optimalisatieLinkbuilding uitbestedenLinkbuilding prijzenWat kost linkbuildingLinkbuilding Oost-VlaanderenLinkbuilding West-Vlaanderenlinkbuilding AntwerpenLinkbuilding LimburgLinbuilding Vlaams BrabantLinkbuilding BrusselLinkbuilding Belgie