SEO Marketing is een belangrijk aspect van Zoekmachine Optimalisatie, het maakt dat uw  website gemakkelijk leesbaar is voor zowel gebruikers als zoekmachines. Hoewel zoekmachines steeds geavanceerder worden, kunnen ze nog steeds webpagina’s niet zien en begrijpen op dezelfde manier dat een een mens het kan. SEO Marketing helpt Google om erachter te komen waar elke pagina over gaat.

Wat is SEO Marketing?

Met SEO marketing wordt het proces bepaald van het verkrijgen van verkeer en zichtbaarheid in zoekmachines door middel van zowel betaald als onbetaalde inspanningen.

Zoekmachine marketing, of SEM, is een van de meest effectieve manieren om uw bedrijf te laten groeien in een steeds concurrerender markt. Met duizenden bedrijven die allemaal op de eerste pagina van Google willen staan op hetzelfde zoekwoord is het nog nooit zo belangrijk geweest om online aanwezig te zijn. Zoekmachine marketing is de meest effectieve manier om uw producten te promoten en de groei van uw bedrijf te stimuleren.

In de wereld van online marketing is SEO echt belangrijk, hierbij houden we rekening met een aantal punten om goed te scoren in het organisch resultaat van Google

Beschrijving van de metatags

De metatags vormen de tekst die samen wordt weergegeven met uw link in de zoekresultaten. Wij maken een goeie titel en beschrijving rond een bepaald zoekwoord, het woord dus waar je wil op gevonden worden. Het zal zowel in de titel als in de beschrijving staan.

Hoe meer inkomende links, hoe beter

Google wil dat je backlinks verdient en deze niet verkrijgt door het ouderwetse linkbuilden. Het algoritme is hierop aangepast en het verkrijgen van een relevante link is meer en meer belangrijk geworden. Wij focussen ons op het verkrijgen van links van sites die relevant zijn aan uw producten, diensten, of de industrie waar uw werkzaam in bent, deze links moeten omringd worden door relevante tekst.

De PageRank werk nog steeds

De beruchte PageRank van Google ( vernoemd naar Google mede-oprichter en nu-CEO Larry Page) is een 1-op-10 ranking van het algemene gezag van elke website. Hoe groter het getal, hoe hoger de ranking in Google. Een pagina krijgt een hogere PageRank als er meer links van andere pagina’s zijn waarbij het aantal links op die andere pagina’s en de PageRank van die andere pagina’s ook van belang zijn.

Een hoge PageRank is een factor die meespeelt in de SERP (“Search engine results page“). Een hoge pagerank staat echter niet gelijk aan een goede SERP-positie. Voor dit laatste zijn gerelateerde links belangrijker.

Net als bij inkomende links: Als u een tandartspraktijk hebt in Gent, is het beter om een link van een site van artsen of tandartsen te hebben in Gent, zelfs als het een PageRank van 4, ten opzichte van een betaalde link van een website met een hogere PageRank van 7.

Google geeft de voorkeur aan domeinen waar het zoekwoord inzit

Als je van plan bent om een nieuwe website te laten ontwerpen is het belangrijk dat je goed nadenkt over je domeinnaam. Je zal automatisch hoger geraken in de zoekresultaten van Google als jou belangrijkste zoekwoord in de domeinnaam zit. Bijvoorbeeld ik heb de domeinnaam: trouw-feest-dj.be gekocht omdat ik vrijwel was dat ik in de Top 5 van Google zou belanden op het zoekwoord: DJ Trouwfeest (momenteel sta ik op de 3 de plaats)

Goede SEO en content zijn bepalend voor jou SEO Marketing

Goede SEO is het creëren van een relevante, informatieve website, met unieke content en ontworpen volgens de regels van de kunst voor Google. Het delen van je website via Social Media en ervoor zorgen dat je veel links krijgt naar uw site.

Slagen op gebied van Zoekmachine Marketing SEO

Wij eten, slapen en ademen SEO zoekmachine marketing. Of u nu net een nieuwe website hebt laten maken of je bestaande site wil laten optimaliseren, wij bieden alle diensten om te slagen op gebied van zoekmachine marketing.

Onze ervaren team zal uw zoekmachine marketing campagnes eenvoudig en efficiënt beheren, zodat u meer tijd hebt om u te concentreren op wat echt belangrijk is – de groei van uw bedrijf.

Ons bureau verzorgt de SEO voor heel wat bedrijven in Vlaanderen. Ze behalen topposities in zoekmachine Google. Wil je meer weten over zoekmachine marketing? Contacteer ons voor een afspraak op: 0495/214583 of mail: info@seobureau.be

Tags

Zoekmachine optimalisatieLinkbuildingSeo techniekenSocial Media optimalisatieContent optimalisatieWebsite optimalisatieLinkbuilding uitbestedenLinkbuilding prijzenWat kost linkbuildingLinkbuilding Oost-VlaanderenLinkbuilding West-Vlaanderenlinkbuilding AntwerpenLinkbuilding LimburgLinbuilding Vlaams BrabantLinkbuilding BrusselLinkbuilding Belgie

Relevante pagina’s

Search Engine Marketing

Zoekmachine marketing is de marketing van een bedrijf met behulp van betaalde advertenties die bovenaan in de zoekmachines staan. Adverteerders bieden op zoekwoorden die de gebruikers van diensten als Google en Bing kunnen voeren bij het zoeken naar bepaalde producten of diensten, die de adverteerder de mogelijkheid biedt om hun advertenties te laten verschijnen naast de resultaten voor zoekopdrachten die geeft.

Deze advertenties, bij ons bekend als Google adwords (pay-per-click advertenties) komen in een verscheidenheid van formaten. Sommige zijn klein, op tekst gebaseerde advertenties, terwijl anderen,  product advertenties kunnen zijn.  Meer visuele, product  advertenties die consumenten in staat brengen om belangrijke informatie te zien in één oogopslag, zoals prijs en beoordelingen.

De grootste kracht van zoekmachine marketing is dat het adverteerders de mogelijkheid biedt om hun advertenties voor gemotiveerde klanten te laten zien net als ze bereid zijn om te kopen. Geen enkele ander reclame-medium kan dit doen, dat is de reden waarom zoekmachine marketing zo effectief is en zo een ongelooflijk krachtige manier is om uw bedrijf te laten groeien.

How Do Content Marketing & Inbound Marketing Fit in to SEO?

Content marketing and inbound marketing are not separate from SEO at all. Content marketing has become an integral part of today’s SEO.

Its umbrella offers the widest, most effective reach for online visibility and real ROI. And SEO is just one part of what’s under that umbrella: the fragment of “optimizing for search,” which is the meaning of SEO by itself.