Zo bestelt u snel een logo

Als bedrijf wilt u vanzelfsprekend met de juiste huisstijl, afgestemd op uw doelgroep, naar buiten treden. Het laten designen van een logo kan al snel een kostbare aangelegenheid worden.

Diverse mogelijkheden

Gratis?

Voor degenen die opzoek zjin naar een gratis logo, bestaan er alternatieve websites die adverteren met ‘gratis logo’. Let op: evenals ‘gratis visitekaartjes’, bestaan de opties voor het logo-design uit mallen; een uniek logo zal er dus niet tot stand komen. Daarnaast zijn de logo’s vaak toch niet zo ‘gratis’ als men het doet overkomen: na ontwikkeling van een logo zal het gekocht moeten worden om er gebruik van te mogen maken! Het bekende ‘addertje onder het gras’ dus!

Lage prijzen?

Professioneler zijn designbureau’s die wel zelf aan het designen gaan voor hun klanten. Zo zijn er diverse logo-design bureau’s te vinden die voor een weggeefprijs een heus uniek logo ontwikkelen, in een snel tempo, tegen vaste maar lage bedragen. Gaat u voor een goedkoop, snel logo, dan mag u deze bureau’s eigenlijk niet overslaan (ter voorbeeld, het Hollandse designbureau “Logo-snel.nl” – hier worden ook nog eens huisstijlen ontworpen voor de gehele bedrijfsvoering.

Aandachtspunten

Voordat uw logo wordt afgerond doet u er verstandig aan om na te gaan of er geen vergelijkbaar logo in omloop is, want voordat u het weet ontvangt u een claim op intellectueel eigendom eventueel. Het zoeken naar een vergelijkbaar logo is eenvoudig te realiseren middels Google bijvoorbeeld.

Om te waarborgen dat uw logo niet wordt gekopieerd door andere bedrijven kunt u de rechten op het betreffende logo laten vastleggen, dit doet u bijvoorbeeld via dit kanaal: Intellectueeleigendom.nl Deze advertorial is geplaatst door (Suzan v.d. Baas), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Geef een reactie