Wat zijn bedrukte etiketten precies?

Wat zijn bedrukte etiketten precies? Ze worden meestal vervaardigd uit twee verschillende materialen: Zijde of Sinnet. Dit zijn beide zeer gebruikelijke soorten bedrukte etiketten, maar er zijn ook een paar andere beschikbaar. In dit artikel bekijken we enkele van de andere opties voor deze etiketten en wat de voor- en nadelen ervan zijn.

Wat zijn bedrukte etiketten precies?

Dus, wat zijn bedrukte etiketten? Zoals de naam al doet vermoeden, zijn het etiketten die op etiketten zijn gedrukt. Ze worden soms ook geweven etiketten genoemd, hoewel ze eigenlijk hetzelfde zijn. Deze etiketten kunnen op elk type papier worden gedrukt, inclusief glanzend, niet-glanzend, en zelfs fotopapier. Sommige etiketten hebben ook een kleeflaag op de achterzijde, zodat u het klevende etiket gemakkelijk kunt verwijderen en op iets anders kunt aanbrengen. Een ander populair type etiket zijn de zelfklevende etiketten, die kunnen worden aangebracht met behulp van een etiketklem of een speciaal lijmpistool.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van bedrukte etiketten is dat ze buitengewoon handig zijn. Omdat ze vooraf ontworpen en geformatteerd zijn, hoeft u niet urenlang uit te zoeken hoe u uw eigen etiketten kunt ontwerpen. U kunt de reeds beschikbare etiketsjablonen afdrukken of de etiketten die u zelf ontwerpt, en u kunt ze in een kwestie van minuten gebruiken. Eenmaal afgedrukt, zijn ze onmiddellijk klaar voor gebruik!

Maar hoe zit het met de belangrijkste verschillen tussen de twee verschillende soorten bedrukte etiketten?

Hier zullen we een aantal van de belangrijkste verschillen tussen de twee bekijken. Ten eerste zijn er enkele belangrijke verschillen wat betreft de soorten materialen die worden gebruikt om ze te maken. Hieronder vindt u een lijst van enkele van de belangrijkste verschillen tussen deze twee etiketten:

o De belangrijkste verschillen tussen geweven en etiquettes imprimer zitten in de afmetingen van de sjablonen. Voor het geval u zich afvraagt wat hier het verschil is, het is vrij eenvoudig. De bedrukte sjablonen die door geweven etiketten worden gecreëerd, zijn veel breder dan die welke door geweven worden gecreëerd. Dit wordt gedaan om meer ruimte in het labelsjabloon te laten. U kunt ook speciale maten laten maken als u dat wenst.

o Een ander belangrijk verschil tussen geweven en bedrukte etiketten is het gevoel dat ze geven. Geweven bedrukte etiketten voelen aan alsof u een stel warmgewalste bolletjes in een mooi pakketje hebt gestopt. Ze zijn ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, zodat u een aantal zeer unieke etiketten kunt maken. Aan de andere kant voelen bedrukte etiketten meer aan als een tweede huid, bijna als een sticker die op de voorkant van uw envelop is geplakt.