WAT IS UW LEIDERSCHAPSVOETAFDRUK?

Voordat we beginnen – neem een seconde de tijd om deze training te overwegen http://ka-blogs.mystrikingly.com. Visualiseer jezelf voor een moment vele jaren vooruit op je huidige reputatie als gangmaker:

Stel je voor dat je je pensionering bijwoont om te verzamelen. De verzamelde mensen zijn er om zich te verheugen over uw pensionering uit het bedrijf. Na vele verzamelde jaren, kan uw management binnen de onderneming worden overhandigd voor uw opvolger. U heeft in de loop der tijd veel mensen onder uw leiding gehad. Je hebt vele levens beïnvloed. De zaal waar de viering plaatsvindt is vol bewondering, maar ook een teleurstelling dat er nu een overgang gaat plaatsvinden die u met pensioen gaat. Uw bereik is enorm. Je hebt op zijn minst de minste generaties van individuen die je hebt geïnspireerd, die hier ver en breed zijn gekomen om je mijlpaal te vieren.

De voetafdruk die je hoopt te maken
Als u een seconde heeft genomen en uw pensioen verwachtte, dan verwachtte u met enig geluk het soort effect dat u liever had gehad in die tijd. De kans die u nu neemt om het soort effect dat u nu maakt te beoordelen, zou u kunnen leiden tot het soort beweging, of handel die nu moet worden gemaakt. Was de visualisatie een geruststellende, of een zenuwslopende ervaring?

Enkele vragen die je jezelf moet stellen
Wat voor effect moet u hebben op uw onderneming?
Zelfs in het geval dat u geen echte naam heeft, hoe heeft u dan toch een gangmaker kunnen zijn?
Is uw leiderschapsmode ongeveer het construeren van een gevoel van dat betekent, of ongeveer gewoon het hebben van de status?
Welke zwakke punten heeft u die in de toekomst misschien kunnen worden aangepakt?Https://www.lhasa-apso-puppy.nlhttps://www.waard.nl/

Generativiteit vs. Isolatie
De menselijke verbeteringstheoreticus Erik Erikson staat bekend om het idee van de niveaus van verbetering van de levensduur en hun verantwoordelijkheid in elke graad van de levensduur. Een van de slotgraden die Erikson voorstelde werd Generativiteit vs. Isolatie. Kijken we in verschillende zinnen opnieuw/en/vooruit met rijkdom, waardering, doorzettingsvermogen? Of bereiken we een punt in onze toekomst, waar de voetafdrukken die we in onze managementreis maken holle, en onvervulde verlangens, over het hoofd geziene mogelijkheid, en isolatie onderschrijven? Heeft u de aandacht voor de verkeerde zaken te lang op zich laten inwerken? Te lang geworsteld met tastbare resultaten? Hebben we tenslotte anderen verrijkt, hen begeleid, nauwkeurige leiders gemaakt? https://b2bgids.be/ – https://adressen.be/

De impact die we maken
We zullen het niet herkennen, maar binnen de loop van ons beroep hebben we duizenden mogelijkheden om grote bijdragen te overtuigen en weg te gaan binnen de loop van onze interacties. Als we een grote voetafdruk hebben achtergelaten, zullen anderen die gemotiveerd zijn, onze aanwezigheid in de toekomst afleveren. Je zult het niet herkennen, maar de kleine benaderingen die je voor de coolste, stap voor stap hebt beïnvloed, maken je bereik en je impact op anderen groter. Je zou verbaasd kunnen zijn.

Er zijn goede en slechte
Zonder te dichotomisch te klinken, zijn we allemaal aangemoedigd door de coolste en de gruwelijke chef, de goede begeleider of de negatieve mentor. Hopelijk hebben we veel van de juiste managementvoorbeelden met ons meegedragen, die op hun beurt weer een impact hebben op degenen die we positief leiden. Het is van cruciaal belang om met terugwerkende kracht te bedenken wie ons heeft aangemoedigd en waarom. Het is misschien verreweg ideaal voor anderen om rekening te houden met de invloed die onze bewegingen hebben gehad en de voetafdrukken die ze mogelijk hebben gemaakt, hebben aangemoedigd.

Cursusaanpassing of Wakker worden Oproep
Uw leiderschapsavontuur gaat over het zorgvuldig overwegen van de manier waarop u na vele jaren moet worden overwogen. Het is nog lang niet te laat om het pad te veranderen, of om te onderzoeken of je wel of niet de juiste afdruk of “voetafdruk” op anderen maakt.

Wonen
Huur een stripper
webdesign
taxi antwerpen
veranda
woning inrichten
huis verbouwen
huis bouwen
bouwbedrijven
tuin inrichten
ecologisch bouwen
trapliften
huisliften
auto huren
blog 2020
bouwstijlen
duurzaam bouwen
architect antwerpen
villabouw
sleutel op de deur
waterverzachter
tuinmeubelen kopen
een huis bouwen
ik-ga-bouwen
sleutel-op-de-deur-woningen
nieuwbouwwoning-bouwen
huis-inrichten
interieurdesigner
interieurtips
alarmsysteem-kopen
alarmsysteemexpert
alarmsysteem-info
iphone-reparatie-gent/
iphone-refurbished-kopen
iphone-repareren-gent
mortex
coverbands
trouwfeest-djs
auto-verkopen
auto-opkopers
opkopers-bedrijfswagens
opkoper-wagens/
opkoper-schadewagens
export-auto
trouwkleed
bruidsjurken
goedkope-trouwjurken
smoking-kopen
verhuisbedrijven/
verhuisfirmas
huureenstripper
thuisverpleging
thuiszorg
thuishulp
refurbished-iphone-kopen