Waar je een warme winterjas voor je chihuahua kunt vinden

e hebt het waarschijnlijk al gemerkt, de winters worden alsmaar strenger. Voor ons kan dit al vrij zwaar zijn, maar denk dan maar eens aan de kleinste en fijnste onder ons! Voor een temperatuur rond de 4 graden of minder, is het sterk aangeraden om een warm winterjasje voor je chihuahua te kopen. Weet je niet waar je moet beginnen of voel je dat je veel meer moet leren over hoe je jouw chihuahua kan beschermen tegen de steeds agressiever wordende elementen? Lees dan gerust verder en maak zowel een goede als een modieuze keuze voor je beste maatje!

Stap 1: leer alles over je chihuahua!

Honden zijn onze trouwste vrienden, maar ze kunnen ons natuurlijk minder makkelijk vertellen wat ze nodig hebben. Daarom is het heel belangrijk dat we onszelf informeren over de beste opties voor het comfort en de gezondheid van onze viervoetertjes. Elke hond, en al zeker elk ras, is uniek. Sommige rassen zijn gezegend met genen die kouder weer beter kunnen verdragen en anderen hebben dan weer een ander gestel, wellicht beter geschikt voor exotischere temperaturen.

Je weet waarschijnlijk al dat je chihuahua andere en soms betere zorgen nodig heeft dan andere honden. Deze kleine schat is een vrij gevoelig diertje en zelfs van pup af aan is de chihuahua vatbaar voor verschillende aandoeningen en ziektes. Deze kunnen vaak voorkomen worden door de juiste investering in liefde, voeding en voldoende beweging maar zeker ook de juiste productkeuze op andere vlakken.

De juiste kledij voor het weer is daar zeker geen uitzondering op en hier moet je extra voorbereidingen treffen om het beste te doen voor je chihuahua. Lees daarom alles over hoe je je chihuahua warm aankleedt alvorens te shoppen voor een nieuw jasje. Lees onder andere meer over welk effect de seizoenen hebben op jouw hondje en waar je het best op moet letten in de aankoop!

Het koude weer trotseren in stijl met Exclusive Dog Fashion

Bij Exclusive Dog Fashion kan je onder andere specifiek zoeken op de categorie ‘hondenjassen’ om een mooi overzicht te krijgen van de beschikbare producten. Let direct op de grote variëteit in ontwerpen, elk met een hoge kwaliteitsgarantie en een vriendelijk prijskaartje. Bij sommige items krijg je een gedetailleerde omschrijving van de specifieke functies van het kledingstuk en bij elk product krijg je korte introductie van de maten.

Pak er maar meteen een meetlint bij want zodra je verder klikt, krijg je bij elke maat een handige melding van de afmetingen van de ruglengte en borstomtrek! Van bodywarmers tot waterdichte jasjes, teddy voering en leer in funky kleuren of een gewaagd patroon, je chihuahua zal het koude weer trotseren in stijl!

Handgemaakte kleding op het grootste creatieve platform!

Als je eerder op zoek bent naar iets uniek en met de hand gemaakt of wil je gewoon even kijken voor inspiratie en mooie plaatjes dan kan je op Etsy rondkijken. Etsy is een gigantisch platform met originele producten en je ziet al meteen een zeer grote selectie aan warme kledij voor honden. Bij de meeste producten staat er een hond het jasje al prachtig te modeleren. Dit is je beste referentie om mee te beginnen aangezien je het product al direct aan ziet bij een andere hond.

Maar in tegenstelling tot Exclusive Dog Fashion, heb je hier geen uniforme wijze van productvorstelling aangezien de designers zelf hun waar op de website posten. Hier gaat het dus niet enkel om klikken en je aankoop in het mandje zien verschijnen. Hier draait alles om communicatie. Als je iets ziet dat je mooi vindt voor je chihuahua, dan moet je contact opnemen met de ontwerper en een gesprek aangaan over het product. Dit is op zich niet altijd heel vervelend, maar het kan een lang proces zijn.

Wat ons betreft is het wel duidelijk dat je op internet vele sites hebt waar je inspiratie kunt opdoen, maar je kunt via Exclusive Dog Fashion gemakkelijker dan via Etsy hondenkleding bestellen.

Ga zelf aan de slag…

Misschien ben jij wel iemand die zo geïnspireerd is geraakt om ook aan de slag te gaan en eigen spullen op de markt te brengen. Bijvoorbeeld via Etsy of op andere manieren, zoals op je eigen website. Zorg er in dat geval voor dat je gevonden wordt in de lokale omgeving door mensen die juist die producten zoeken die jij aanbiedt. Zoals we net zeiden, veel Etsy producten zijn niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen, omdat de mensen die de producten maken niet goed op de hoogte zijn hoe ze deze waren het best kunnen aanbieden op het internet.

Maar overal is een oplossing voor en er zijn bedrijven die helpen om jouw ‘winkel’ sneller gevonden laten worden. Als je hierin geïnteresseerd bent, kun je een dergelijk bedrijf in de hand nemen om je website te optimaliseren. Je wordt zo veel beter gevonden en hebt dus meer kan je product aan de man te brengen. Zo kunnen mensen die op zoek zijn in plaatselijke winkels of online jouw spullen makkelijker vinden. En dat is wat je nodig hebt! Jij concentreert je op jouw passie en een extern bedrijf concentreert zich op het zorgen dat mensen weten dat jij die mooi gemaakte spullen verkoopt! Zo kom je ten eerste professioneel over en ten tweede kun je op deze manier veel sneller veel meer producten verkopen. En wie wil er nu niet van zijn hobby zijn beroep maken? Dit artikel is geplaatst door (Decision Tree), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Geef een reactie