Linkbuilding is belangrijk voor uw online marketing

Goede Content is belangrijk

Content of tekst stuurt signalen door naar bezoekers en zoekmachines over de kwaliteit en het doel van een website. Goed teksten, afbeeldingen en andere vormen van content zijn belangrijk voor bezoekers om vertrouwen op te bouwen met een website. Opgelet duplicate content en trefwoord gevulde copywriting zijn niet goed voor een website en kunnen aanzien worden als spam. Wanneer content vooral gemaakt is op basis van een bepaalde content strategie bent je goed bezig want dit is de hoeksteen van effectieve digitale marketing en dit is net zo bij linkbuilden.

Alle links zijn niet even goed voor uw SEO

In 1997, creëerden de oprichters van Google een algoritmische methode om belang en de populariteit te bepalen op basis van een aantal belangrijke principes waaronder in en uitgaande links.

Links op het web zijn eigenlijk stemmen voor uw website, hoe meer stemmen hoe meer uw website gaat stijgen in het organisch resultaat.

Links op het internet vormen een relatie tussen pagina’s en sites die enorm belangrijk zijn voor zowel de zoekmachines als marketeers. Zoekmachines, zoals Google, gebruiken links om het web te doorzoeken, ontdekken nieuwe pagina’s, berekenen de populariteit van die pagina’s, en ook de relevantie. Deze resultaten zijn bepalend voor een  zoekopdracht om de positie in Google te bepalen.

Mensen die net beginnen met linkbuilden moeten goed zien wat ze doen, want niet elke link is goed voor jou website, slechte links kunnen uw website doen dalen in plaats van stijgen. Linkbuilding is enorm gunstig voor jou SEO, het is belangrijk om goed op de hoogte te blijven over de nieuwste praktijken.

Enkele belangrijke punten

Heel wat mensen denken dat waardevolle content  schrijven en wat linken plaatsen voldoende is voor je website, maar niets is minder waar. Besteed uw linkbuilding uit aan specialisten, zo ben je zeker dat alles gebeurd volgens de regels van Google en zal je niet afgestraft worden.

Geef een reactie