Online Marketing Bureau gezocht? Dan zit je hier goed! Onze belangrijkste troef is om te zorgen voor meer zichtbaarheid in Google, het verkeer naar je website te laten groeien, en hoge zoekmachine rankings te halen door middel van onze mix van internet marketing diensten. Wij zijn een bureau uit Oost-Vlaanderen die elke dag de online marketing verzorgt van heel wat bedrijven in Vlaanderen door middel van linkbuilding, website optimalisatie, content optimalisatie en SEO. Ons Internet Marketing bureau beschikt over zeer ervaren SEO experts die Internet marketing oplossingen aanbieden volgens de eisen van het moderne digitale ecosysteem voor zoekmachines.

Bekijk onze Online Marketing Bureau mix

Zoekmachine optimalisatie

Linkbuilding

Content optimalisatie

Social Media optimalisatie

Website optimalisatie

U wilt meer zichtbaarheid met u website

Wij kunnen u hierin helpen!! Wij streven ernaar om het verkeer naar uw website te laten stijgen, zodat u meer conversies krijgt op uw website. We helpen onze klanten om te scoren op hun belangrijkste zoekwoorden in het organisch zoekresultaat van Google. Dit doen we door zeer kwalitatieve linkbuilding en de meest ethische en volledig geïntegreerde zoekmachine optimalisatie (SEO) technieken toe te passen. In de afgelopen 15 jaar hebben we meer dan 100 websites succesvol geoptimaliseerd.

Deze bedrijven plukken er dagelijks de vruchten van. Online Marketing Bureau werkt nauw samen met u om uw website op de eerste pagina van Google te brengen. Wilt u een nieuwe website? Wij ontwikkelen ook professionele websites die we nadien volledig gaan optimaliseren voor Google. Samen met u bepalen we de voornaamste zoekwoorden gerelateerd aan uw producten of diensten. Voor deze zoekwoorden gaan we extra landingspagina’s ontwerpen met relevante content.

Door deze techniek krijgt u website de zichtbaarheid die hij verdient in zoekmachines. Internet Marketing is meer dan alleen verkeer naar uw website brengen, bezoekers moeten zich ook omzetten in klanten en het rendement van uw investering maximaliseren. Daarom bieden wij onze klant een Full Service dienstverlening aan zodat we de waarde van de bezoekers op uw website kunnen maximaliseren in elke fase van het pad naar conversie.

Linkbuilding prijzen per maand

 

Online Marketing

Als u een jaarcontract afsluit met ons en kiest voor een éémalige betaling krijgt u 15% korting

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), schrijven en plaatsen van artikelen, blogs, SEO Adies, bijwerken van landingspagina’s …

We kunnen uw pagina’s door middel van linkbuilding  op de eerste plaats van Google krijgen enkel en alleen indien uw pagina’s reeds op de 2de of 3de pagina van Google staan.

Indien nodig moeten we eerst de pagina’s optimaliseren of moeten er eerst geoptimaliseerde pagina’s geschreven worden. De prijzen liggen hier per pagina tussen de € 100 en € 200 éénmalig, afhankelijk van het aantal SEO pagina’s dat u wenst.

Een combinatie van SEO optimalisatie en linkbuilding werkt!

Dit zijn enkele voorbeelden van onze klanten die een TOP 1 postie behalen in Google door SEO en linkbuilding:

 

Zoekwoord:  Koerierdienst – Klant: Kempen Transport  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Express zending – Klant: Kempen Transport  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  DJ trouwfeest – Klant: Trouwfeest DJ  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Dj huwelijksfeest – Klant: Trouwfeest DJ – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Picknicktafels– Klant: E-Woodproducts  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Webdesign bureau – Klant: Seobureau  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Personal trainer Mechelen   – Klant: Motion Acadamy – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Permanente make up – Klant: Estethica Ninove – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Dieetproducten – Klant: Beaustyle   – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Internet Marketing – Klant: onze eigen website – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Pastorijstijl – Klant: Architect Frank Gruwez  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Facturatie software – Klant: Onfact – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Auto huren – Klant: Luxauto  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Bestelwagen huren – Klant: Luxauto  – Klik voor resultaat

Enz

Contact

Indien u meer informatie wilt over ons Online Marketing Bureau en een offerte wilt ontvangen met betrekking tot uw specifieke bedrijfstak, nodigen wij u voor een afspraak bij ons op kantoor. BEL: 0495/21 45 83, Mail: info@seobureau.be of ga naar ons contactformulier. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we uw project en zullen we u een aantal cases laten zien van tevreden klanten die hun Internet marketing diensten door ons bureau laten behandelen.


Marketing is in de breedte volwassen geworden’

Enkele vragen aan Patrick Petersen, auteur van het Handboek Online Marketing.

Het boek toont online marketing in zijn volwassen vorm. Het boek is actueler dan ooit en gaat over middelen die zich ‘bewezen’ hebben in de online marketingmix, zoals contentmarketing, engagement marketing en social media selling, maar ook mobiel en IoT.

Zo trek je opvallend veel klanten met online marketing

Ondernemers klagen dat ze te weinig klanten binnenhalen via internet. Verrassend, want de online bestedingen op het vlak van marketing groeien gigantisch. Voorkom dat je concurrenten met jouw klanten aan de haal gaan. Onderscheid jezelf met aantrekkelijke marketing op internet. Wat zou er met je bedrijf gebeuren als je websitebezoekers wildenthousiast worden en de link naar iedereen doorsturen? Als duizenden mensen zich spontaan aanmelden voor je nieuwsbrief? Zou dat extra omzet opleveren? …

Internet Marketing Company fishbat Shares 3 Ways Social Media

PRNewswire-iReach/ — fishbat is a leading Internet marketing company which combines proven digital marketing strategies that include search engine optimization (SEO), digital ads, and social media optimization (SMO) to help businesses increase profits and expand brand awareness.

5 Strategic Tips for Effective Internet Marketing

Internet marketing is all about driving traffic to achieve an increased rate of conversion. While a high level of artistic skill set may be required to develop content and deliver designs, investments would be futile if they fail to reach the target audience. Maintaining copyrights and ensuring they are not plagiarized goes hand in hand with the efforts to ensure that the content is delivered ‘first’ to potential audience and that is where skills like Reddit marketing, SEO etc. comes into value. Here are some tips to increase your audience and get the goddamn content to get the conversion before its late and copy paste enthusiasts find them. For the record, almost anyone can endeavor into realm of internet marketing for it is all about achieving perfection through constant trials without being discouraged at initial failures.


Marketing nieuws Online

Voorbij de traditionele: Hoe YouTube kijkt om lockdown kijkgewoontes om te zetten in een marketing overwinning.

De maatregelen voor afsluiting zijn in het hele Verenigd Koninkrijk en daarbuiten verder versoepeld – zij het met enig voorbehoud – maar er zijn de afgelopen maanden enkele gewoontes ontstaan die hier blijven bestaan. Door vast te zitten achter gesloten deuren hebben veel mensen voor het eerst nieuwe dingen geprobeerd, of dat nu het bakken van brood was, een self-haircut, of het trainen thuis in plaats van in de sportschool.

Terwijl het bewijs op straat suggereert dat kappers niet snel zullen worden vervangen door doe-het-zelfwerk, hebben ze alle drie één ding gemeen: wie op zoek is naar instructie of begeleiding, keek steevast naar YouTube om het te vinden – en dat geldt ook voor mensen die nooit eerder zouden hebben overwogen om het platform te gebruiken. Mijn 83-jarige moeder keek bijvoorbeeld graag naar Katherine Jenkins in de Royal Albert Hall en stemt nu af op het National Theatre LIVE.

Online Marketing Volgens het laatste rapport van Ofcom’s Media Nation had tijdens de lockdown onder de onderzochte online volwassenen 42% YouTube gebruikt in de afgelopen zeven dagen, wat neerkomt op een geschatte 22 miljoen gebruikers, waardoor het de meest gebruikte online videodienst is, voor Netflix en BBC iPlayer. Maar misschien wel het meest interessante deel van dit inzicht is waar de groei vandaan komt, met zelfs de onderkant van de tv-markt nu met slimme functies, is het nog nooit zo makkelijk geweest voor mensen om online video te consumeren van een reeks van bronnen naast de traditionele televisiezenders. Lockdown is voor veel mensen een katalysator geweest om het voor het eerst uit te proberen.

Gezien het feit dat consumenten steeds avontuurlijker worden met waar en hoe ze inhoud bekijken, is het geen verrassing dat volgens ComScore YouTube elke maand door 92% van de online volwassenen in het Verenigd Koninkrijk wordt gebruikt, waarbij ze gemiddeld 38 minuten per dag kijken. Dat zijn ongeveer 20 miljoen Britten die nu ook op hun televisie kijken. Hoewel dit een belangrijk inzicht is in de kijkgewoonten, is het begrijpen van de invloed van deze verschuiving op de openheid van de consument voor nieuwe, meer digitale campagnes een andere.

Dit is vooral belangrijk als het gaat om marketing. Neem de campagne voor de Google Home Mini in 2019. De casestudy toont aan dat wanneer het TV en YouTube gecombineerd worden, het bereik van YouTube voor alle leeftijden onder de 45 jaar extreem snel toeneemt in vergelijking met andere formaten – iets wat door Ebiquity wordt ondersteund in hun onderzoek ‘Mind The Gap’. Na een week ging de campagne over van een omnichannelaanpak naar alleen YouTube, maar op hetzelfde niveau van de totaalcijfers die in de andere weken voor YouTube en TV samen werden afgeleverd. De campagne was in staat om het bereik op YouTube te leveren tegen 50% van de kosten van YouTube & TV in de andere weken en kritisch gezien werden de metrieken niet beïnvloed. De casestudy laat zien dat de naald beweegt als het gaat om verschillende methoden om je publiek te bereiken. Echter, hoewel dit sterk spreekt voor het kosteneffectieve bereik van YouTube, is de traditionele TV nog steeds een belangrijke aanvulling. De combinatie van YouTube en TV samen zou een belangrijk onderdeel moeten vormen van de marketingplannen van een bedrijf om de beste resultaten te leveren. 

Tags https://www.badmodewinkel.behttps://www.autoverhuurders.be/