Online Marketing Bureau gezocht? Dan zit je hier goed want je bent hier omdat je leads wilt genereren voor je bedrijf. Geen bezoekers, geen pageviews, geen zinloos verkeer, maar leads. En dat is precies ons team doet.  Met een combinatie van betaalde en organische digitale marketingkanalen genereert zoekmachineoptimalisatie-seo.be en omzet voor bedrijven die willen groeien. Dat is tenslotte het doel van een marketingcampagne voor een klein bedrijf, nietwaar?

Onze belangrijkste troef is om te zorgen voor meer zichtbaarheid in Google, het verkeer naar je website te laten groeien, en hoge zoekmachine rankings te halen door middel van onze mix van internet marketing diensten. Wij zijn een bureau uit Oost-Vlaanderen die elke dag de online marketing verzorgt van heel wat bedrijven in Vlaanderen door middel van linkbuilding, website optimalisatie, content optimalisatie en SEO. Ons Internet Marketing bureau beschikt over zeer ervaren SEO experts die Internet marketing oplossingen aanbieden volgens de eisen van het moderne digitale ecosysteem voor zoekmachines.

Bekijk onze Online Marketing Bureau mix

Zoekmachine optimalisatie

Linkbuilding

Content optimalisatie

Social Media optimalisatie

Website optimalisatie

U wilt meer zichtbaarheid met u website

Wij kunnen u hierin helpen!! Wij streven ernaar om het verkeer naar uw website te laten stijgen, zodat u meer conversies krijgt op uw website. We helpen onze klanten om te scoren op hun belangrijkste zoekwoorden in het organisch zoekresultaat van Google. Dit doen we door zeer kwalitatieve linkbuilding en de meest ethische en volledig geïntegreerde zoekmachine optimalisatie (SEO) technieken toe te passen. In de afgelopen 15 jaar hebben we meer dan 100 websites succesvol geoptimaliseerd.

Deze bedrijven plukken er dagelijks de vruchten van. Online Marketing Bureau werkt nauw samen met u om uw website op de eerste pagina van Google te brengen. Wilt u een nieuwe website? Wij ontwikkelen ook professionele websites die we nadien volledig gaan optimaliseren voor Google. Samen met u bepalen we de voornaamste zoekwoorden gerelateerd aan uw producten of diensten. Voor deze zoekwoorden gaan we extra landingspagina’s ontwerpen met relevante content.

Door deze techniek krijgt u website de zichtbaarheid die hij verdient in zoekmachines. Internet Marketing is meer dan alleen verkeer naar uw website brengen, bezoekers moeten zich ook omzetten in klanten en het rendement van uw investering maximaliseren. Daarom bieden wij onze klant een Full Service dienstverlening aan zodat we de waarde van de bezoekers op uw website kunnen maximaliseren in elke fase van het pad naar conversie.

Linkbuilding prijzen per maand

 

Online Marketing

Als u een jaarcontract afsluit met ons en kiest voor een éémalige betaling krijgt u 15% korting

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), schrijven en plaatsen van artikelen, blogs, SEO Adies, bijwerken van landingspagina’s …

We kunnen uw pagina’s door middel van linkbuilding  op de eerste plaats van Google krijgen enkel en alleen indien uw pagina’s reeds op de 2de of 3de pagina van Google staan.

Indien nodig moeten we eerst de pagina’s optimaliseren of moeten er eerst geoptimaliseerde pagina’s geschreven worden. De prijzen liggen hier per pagina tussen de € 100 en € 200 éénmalig, afhankelijk van het aantal SEO pagina’s dat u wenst.

Een combinatie van SEO optimalisatie en linkbuilding werkt!

Dit zijn enkele voorbeelden van onze klanten die een TOP 1 postie behalen in Google door SEO en linkbuilding:

 

Zoekwoord:  Koerierdienst – Klant: Kempen Transport  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Express zending – Klant: Kempen Transport  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  DJ trouwfeest – Klant: Trouwfeest DJ  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Dj huwelijksfeest – Klant: Trouwfeest DJ – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Picknicktafels– Klant: E-Woodproducts  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Webdesign bureau – Klant: Seobureau  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Personal trainer Mechelen   – Klant: Motion Acadamy – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Permanente make up – Klant: Estethica Ninove – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Dieetproducten – Klant: Beaustyle   – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Internet Marketing – Klant: onze eigen website – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Pastorijstijl – Klant: Architect Frank Gruwez  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Facturatie software – Klant: Onfact – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Auto huren – Klant: Luxauto  – Klik voor resultaat
Zoekwoord:  Bestelwagen huren – Klant: Luxauto  – Klik voor resultaat

Enz

Contact

Indien u meer informatie wilt over ons Online Marketing Bureau en een offerte wilt ontvangen met betrekking tot uw specifieke bedrijfstak, nodigen wij u voor een afspraak bij ons op kantoor. BEL: 0495/21 45 83, Mail: info@seobureau.be of ga naar ons contactformulier. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we uw project en zullen we u een aantal cases laten zien van tevreden klanten die hun Internet marketing diensten door ons bureau laten behandelen.


Met de keuze uit zoveel digitale marketingbureaus, waarom voor ons kiezen?

De meest onbevooroordeelde manier waarop we die vraag kunnen beantwoorden is door u te vragen enkele van de succesverhalen te lezen van andere bedrijven net als het uwe die we op onze Resultatenpagina hebben staan.

Hier zijn nog enkele andere redenen:

We zijn een Online marketing bureau  met meer dan 15 jaar SEO-ervaring en linkbuilding

Flow20’s website staat op pagina 1 voor verschillende concurrerende zoekwoorden zoals online marketing Londen, PPC bedrijf, internet marketing Londen, Google adwords training en nog veel meer

Onze klanten herhalingspercentage is meer dan 75%

De inzichten die we publiceren op onze blog is besproken door een aantal van de grootste publicaties in onze ruimte, zoals Search Engine People, Online Marketing Institute, Single Grain, PPC.org (lijst van publicaties kan op verzoek worden verstrekt)

We zijn een klein bureau (wat betekent meer concurrerende tarieven) het leveren van grote resultaten

We doen niet aan contracten, maar we hebben projecten die nu al meerdere jaren lopen, een levensduur die is aangewakkerd door het leveren van consistente resultaten

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij ook prijzen voor digitale marketingcampagnes op basis van Pay Per Lead.

In tegenstelling tot andere grote digitale marketingbureaus in Vlaanderen, zijn wij niet op jacht naar grote bedrijven. We weten met wie we willen werken; kleine bedrijven zoals het uwe.

Online marketing bureau is opgericht met de overtuiging dat klein ook machtig kan zijn en het nemen van kleine consequente stappen zal leiden tot succes. Het geheim achter onze marketing magie is helemaal niet mystiek, in feite, we zijn er trots op dat we jargon-busting, data-gedreven, mensgerichte marketeers zijn. Ons werk en onze prestaties op alle kanalen zijn omdat we werken als een verlengstuk van uw eigen team.

We leren uw bedrijf kennen, begrijpen uw doelgroepen en wat echt belangrijk is voor u beiden, en dat is hoe we ongelooflijke resultaten behalen. Wij zijn meer dan alleen een marketingbureau; onze missie is u te ondersteunen. En we zijn geobsedeerd door het succes van uw bedrijf.

Transparant

Online Marketing Bureau gelooft in open en eerlijke relaties met al onze partners. We geven regelmatig updates met evenveel aandacht voor de redenen achter uw grootste successen als voor de gebieden die voor verbetering vatbaar zijn. U weet precies waar we uw uren aan besteden en waar uw geld naartoe gaat – omdat we weten dat voor een klein bedrijf, dit niet aan de bomen groeit. De term online marketing is een verzamelnaam van alle marketingpraktijken die online (op het internet) plaatsvinden. Dat zijn activiteiten waarbij je een boodschap via online kanalen deelt over je merk, product of diensten. Deze boodschap wordt op een effectieve, meetbare wijze gedeeld met potentiële klanten.

Proactief

Hoewel we een van de beste digitale marketingbureaus van Londen zijn, ligt onze prioriteit altijd bij de groei en de prestaties van uw bedrijf. Daarom geloven wij niet in rusten op onze lauweren. U krijgt een toegewijde accountmanager toegewezen, een selectie van onze experts op basis van uw vereisten. Hij of zij zal de drijvende kracht zijn achter het uitstippelen van de strategie en het voeden van uw campagnes, van dag tot dag en van maand tot maand. Met online marketing is het mogelijk om de resultaten te meten en te analyseren. Het is bijvoorbeeld makkelijk bij te houden hoeveel mensen er op een website komen, hoe lang ze daar blijven en of ze wel of geen aankoop doen. Het is online goed mogelijk om in te spelen op de interesses en wensen van mogelijke klanten.

Betaalbaar

Betaalbaar zijn is absoluut relatief, en de kosten van een Londens marketingbureau kunnen voor een klein bedrijf het verschil maken. Met welke middelen u ook werkt, onze experts zijn in staat om uw geld hard voor u te laten werken, verspilde advertentie-uitgaven te voorkomen en advies te geven over de meest effectieve, efficiënte verkoopstromen. Maar wij werken ook hard voor u. Ons proactieve karakter zorgt ervoor dat u krijgt wat u nodig hebt, zonder dat u daarvoor de rekening moet betalen.

Flexibiliteit

Online marketingbureaus in Vlaanderen u vertellen dat ze geobsedeerd zijn door trends. Maar trends zijn alleen belangrijk als ze relevant zijn. Bij Online Marketing Bureau zijn we geobsedeerd door uw bedrijf, omdat we uw partner zijn en omdat we geïnvesteerd zijn. We zijn gedreven door succes en stemmen campagnes en creatieve ideeën daarop af. Dus als het in uw belang is om een versnelling hoger te schakelen om te profiteren van belangrijke eCommerce-data of om een nieuw platform te betreden, zijn wij bereid om een strategie te ontwikkelen en uit te voeren.

Het verschil tussen digital en online marketing

Digitale marketing is een breed begrip. Het omvat namelijk alle vormen van marketing waarvoor een digitaal kanaal wordt ingezet. Van promotieberichten via SMS, websites, online marketing, banners, advertenties op social media, tv en billboards; het zijn allemaal vormen van digitale marketing. Online marketing wint het doorgaans aan populariteit. Maar er is een verschil tussen deze twee begrippen. Digital marketing omvat alle marketingvormen waarbij er gebruik wordt gemaakt van een digitaal kanaal. Online marketing (of internetmarketing) is hier slechts een onderdeel van