Het ontwikkelen van een effectieve link building strategie is van essentieel belang voor het succes van uw website op het internet. Link building campagnes moedigen websites aan te linken naar pagina’s van uw site om ze relevanter te maken, die links vertalen zich in een hogere ranking in de zoekmachines. Als toonaangevende link building bedrijf, bieden wij heel wat diensten aan:

 • Een systematische aanpak van effectieve link building, gericht op kwalitatieve,  krachtige en uiterst relevante websites
 • Diverse link building methoden, waaronder het creëren van content, online PR, en sociale promotie
 • Aangepaste link building met prijsniveaus op basis van de diensten die het best aansluiten bij uw wensen

Hoe gaan we links ruilen of wat is de kostprijs?

Wij beschikken over meer dan 1000 websites in eigen beheer waar jou links op komen te staan. Daarnaast gaat ons team dagelijks links aanvragen en/of ruilen alleen bij relevante bedrijven/websites. De links die we ontvangen moeten op de eerste plaats relevant zijn voor uw producten of diensten. We hebben 2 medewerkers in dienst die dagelijks sites benaderen en vragen of ze een link naar je website willen plaatsen. Hoe relevanter het onderwerp, hoe sneller er naar je site gelinkt zal worden. Als je veel van dit soort externe links hebt verzameld, heeft dit een positieve uitwerking op je positie in de zoekresultaten.

Een link van een populaire website heeft meer waarde dan een minder populaire website. Daarnaast is het ook belangrijk welke tekst wordt meegeven aan de link. Deze tekst wordt de ‘anchortekst‘ genoemd. De anchortekst van een link is het klikbare gedeelte van de tekstlink. Hiermee geef je zowel bezoekers als zoekmachines een hint over het onderwerp van de pagina waar je naar linkt.

Linkbuilding prijzen / per maand voor het boosten van uw website

Prijs 173 € / per maand = Hier boosten we 5 pagina’s van uw website of 5 zoekwoorden.

Prijs 345 € / per maand = Hier boosten we 10 pagina’s van uw website of 10 zoekwoorden. 

Prijs 518 € / per maand = Hier boosten we 15 pagina’s van uw website of 15 zoekwoorden 

Link building extra woord = 35 € 

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Voor meer zoekwoorden/pagina’s maken we graag een offerte op maat.

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), schrijven en plaatsen van artikelen, blogs, SEO Adies, bijwerken van landingspagina’s …

We kunnen uw pagina’s door middel van linkbuilding  op de eerste plaats van Google krijgen enkel en alleen indien uw pagina’s reeds op de 2 de of 3 de pagina van Google staan.

Indien nodig moeten we eerst de pagina’s optimaliseren of moeten er eerst geoptimaliseerde pagina’s geschreven worden. De prijzen liggen hier per pagina tussen de € 100 en € 200 éénmalig, afhankelijk van het aantal SEO pagina’s dat u wenst.

Betalen per link

Het is tevens mogelijk om afzonderlijke links te kopen. Ons netwerk van websites is zeer uitgebreid wij bieden links aan in alle niches. Onze websites hebben allemaal een hoger DA en PA waarde. De links blijven 1 jaar staan op onze websites.

Tarieven voor afzonderlijke links

Homepagelinks tussen 25 en 100 euro/jaar

Links op websites:

 • DA waarde 01 tot 15 : 3 euro/jaar
 • DA waarde 15 tot 20 : 5 euro/jaar
 • DA waarde 20 tot 25 : 7 euro/jaar
 • DA waarde 25 tot 30 : 10 euro/jaar
 • DA waarde 30 tot 35 : 13 euro/jaar
 • DA waarde 35 tot 40 : 17 euro/jaar
 • DA waarde 40 tot 45 : 22 euro/jaar

links op startpagina’s:

 • DA waarde 01 tot 30 : 3 euro/jaar
 • DA waarde 30 tot 40 : 4 euro/jaar
 • DA waarde 40 tot 50 : 5 euro/jaar
 • DA waarde 40 tot 90 : 6 euro/jaar

Deze prijzen zijn exclusief BTW

Waarom heb ik Link Building nodig?

Google rangschikt websites op basis van een zeer gecompliceerde algoritme. Een cruciaal onderdeel van dit algoritme zijn vertrouwelijke signalen – dat wil zeggen, linken of verbindingen. Voor elk bedrijf die hoog wil ranken met zijn website is link buiding belangrijk!  Soms moet je heel wat handmatige aanvragen sturen voor een link, of moet je de eigenaar van de andere website overtuigen dat linken ook belangrijk is voor zijn business, je moet de mensen hun vertrouwen winnen.

Hoe meer links je heb vanop relevante, hoge autoriteit websites, hoe beter je zelf zal ranken. En als een toonaangevende link building bureau weten we wat er nodig is om de top van de Google ranglijst te verhogen. Links zijn slechts een stukje van de puzzel, maar ze zijn ongetwijfeld een belangrijke stap.

Wat zijn de kosten of de basis prijzen voor Link Building prijzen?

Het succes of falen van een link building campagne is grotendeels berust op het creëren van bruikbare en creatieve strategieën om links van op het internet te verdienen. Wij bieden link building diensten met een systematische aanpak gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek, de link building kosten zijn zeer snel terugverdiend. Wij geloven dat de combinatie van onze unieke aanpak van linken en SEO doeltreffend zijn.

Onze link building prijzen zijn afhankelijk van de creatieve middelen en tijd die nodig zullen om uw site van boven te krijgen en het aantal links die u zal nodig hebben om dit doel te bereiken krijgen. In feite zijn onze link building prijzen veel goedkoper dan een adwords campagne.

We gaan uw website onderzoeken en kijken wat er precies moet gebeuren om uw doel te bereiken.  Voor elk bedrijf maken we een plane op maat naast een link building campagne zorgen we ook voor de creatie van unieke content, website optimalisatie en andere online marketing inspanningen.

Waarom is er een Link Building Standaard?

Helaas is het op voorhand moeilijk te bepalen hoeveel link building uw website nodig zal hebben of welke prijs u zal moeten betalen. De prijzen voor link building variëren van bedrijf tot bedrijf.  Het is ook geen éénmalige activiteit, we moeten het blijven doen. De prijsstelling die wij vooropstellen is dan ook per maand, maar kan maandelijks stopgezet worden. SEObureau is zeer ervaren in het creëren van succesvolle link building campagnes, we weten precies wat er nodig is  om goed te scoren in Google en onze link building prijzen zijn per maand te betalen  We publiceren onze link building prijzen hier op onze website, op die manier willen we onze klanten helpen om een weloverwogen beslissingen te nemen.

Wat moet ik op letten Heeft u vragen over Link Building plannen?

Omdat je nooit op voorhand weet hoeveel link building er nodig is voor uw website neemt u het best contact op met de aanbieder. Een professioneel SEO bedrijf zal u website eerst grondig onderzoeken en u een  goede deal voorstellen. En natuurlijk, wilt u de beste kostprijs voor uw bedrijf.  Stel zeker volgende vragen voordat u beslist met een links building expert in zee te gaan:

 • Hoeveel links ongeveer zullen worden behaald voor eer site per maand of per kwartaal?
 • Welke websites zijn interessant om te gaan linken?
 • Kan je voorbeelden zien van tevreden klanten?
 • Welke methoden gebruiken ze om extra links aan te trekken?
 • Kunnen ze u garanties geven dat u betere resultaten zal halen met link building?
 • Kunnen ze niet alleen de home pagina van uw website doen stijgen maar ook de geoptimaliseerde pagina’s per zoekwoord?

Door het stellen van deze vragen zul je in staat zijn om de juiste keuze te maken met welk bedrijf u moet samenwerken.  De kosten of prijzen voor link building zijn bij elk bedrijf anders,  maar neem het van ons aan er is een groot verschil tussen het niveau van de inspanning en de prijs die zij aanrekenen!

Heel wat grote ondernemingen en kmo’s maken reeds gebruik van onze doeltreffende link opbouw tactiek en plukken daar dagelijks de vruchten van. U bedrijf kan er ook mee van genieten en binnen een paar weken van de 3 pagina in Google stijgen naar de 1 ste pagina!

Wat je niet ziet in deze grafiek is de kwalificaties achter onze link building prijsstelling. Ons Internet marketing team bestaat uit een aantal van de beste SEO’s experts,  content marketeers en Linkbuilding specialisten. We zijn een belangrijke speler in het creëren van succesvolle link building campagnes die onze klanten katapulteren naar de top van de zoekmachine resultaten voor de komende jaren, en we zijn klaar om het voor u doen, jij ook?

Voor een gedetailleerde uitleg over onze link building prijzen, contacteer ons

Als u meer wilt weten over onze link building prijzen, kosten, tarieven diensten …  of wilt u weten hoe link building de positie van uw website kan verbeteren, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bel 0495/21 45 83 of neem vandaag nog contact met ons om te beginnen met het verkrijgen van goeie links en het  verbeteren van uw  online aanwezigheid.

Wij kunnen uw website door link building op de eerste pagina van Google krijgen op alle zoekwoorden. Opgelet: Link building per zoekwoord werkt alleen als je website geoptimaliseerd is op die bepaalde zoekwoorden en reeds scoort in de Top 30 van het organisch resultaat. We kunnen u website hoger laten scoren per zoekwoord alleen als je website of landingspagina’s goede content bevat. Anders moeten we eerst de website of landingspagina’s gaan optimaliseren.

Link building

Link building (“linkopbouw”) is het (doen laten) genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of inlinks genoemd) naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Tags:

LinkbuildingWat kost linkbuilding? – Linkbuilding uitbesteden – Zoekmachine optimalisatie – Seo technieken – Content optimalisatieWebsite optimalisatie