Linkbuilding Brussel: Links zijn de valuta van het internet voor organisch verkeer. Ongeacht welke activiteiten uw bedrijf uitoefent relevante links naar uw website betekend dat uw site hoger zal komen te staan in Google en dat zorgt voor meer verkeer en uiteraard klanten. Ons linkbuilding bureau in Oost-Vlaanderen is klaar om uw bedrijf te te ondersteunen met legitieme ethische SEO strategieën. Met linkbuilding brengen we uw website hoger in het organisch resultaat van Google, we leggen een fundering waardoor de ranking goed is voor de komende jaren.

Link Building Brussel

Linkbuilding Brussel is een bureau heeft meer dan 10 jaar ervaring in online marketing, gespecialiseerd in SEO zoekmachine optimalisatie, website optimalisatie, content optimalisatie en Linkbuilding. We hebben meer dan 100 klanten die maandelijks beroep doen op onze diensten, variërend van kleine bedrijven uit Oost en West-Vlaanderen tot enkele grote firma’s uit Antwerpen, Brabant, Vlaams Brabant zelfs tot in Limburg. We houden nauw contact met onze klanten en zorgen voor hoge posities binnen Google!

Wat betaal je aan linkbuilding per maand

Wat kost linkbuilding? Veel mensen proberen het zelf te doen, maar er kruipt zeer veel tijd en energie in + niet iedereen weet waar je links moet gaan vragen, welke links relevant zijn en welke niet. Het best is dat je linkbuilding laat doen door specialisten.

Linkbuilding Brussel kostprijzen

Het team van linkbuilding Brussel gaat links aanvragen bij betrouwbare sites in. We gaan alleen links ruilen met relevante bedrijven. De links die we ontvangen moeten op de eerste plaats relevant zijn voor uw producten of diensten.

Pakket 1: 173 € / tarief per maand = ondersteunen van 5 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 2: 345 € / tarief per maand = ondersteunen van 10 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 3: 518 € / tarief per maand = ondersteunen van 15 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 4: 690 € / tarief per maand = ondersteunen van 20zoekwoorden/pagina’s

Link building extra woord = 35 € 

Eémalige betaling = 15% korting

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Voor meer zoekwoorden/pagina’s maken we graag een offerte op maat.

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), SEO Adies, bijwerken van landingspagina’s .

€ per maand.

Maak voor jezelf de berekening, als je aan adwords doet kom je gemiddeld aan 500 € tot 2000 € per maand. Er zijn bedrijven die een dagbudget van €10 hanteren maar er zijn ook bedrijven die met een dagbudget van €1000 werken. Adwords is betalen per klik? Wie wil adverteren op bijvoorbeeld het exacte zoekwoord “Wat kost Google AdWords” is op basis van een schatting van Google €3,70 per klik kwijt. Wie een budget van 10 euro per dag heeft zal dus weinig klikken per dag krijgen.

Linkbuilding is veel goedkoper dan adwords en je staat met jou eigen website in het organisch resultaat van Google.

Heb je een mooie website die reeds geoptimaliseerd is met interessante en unieke content en geraakt u niet op de eerste pagina van Google. Dan kan linkbuilding Brussel u helpen! Door uw linkbuilding uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop tijd! Links zijn nog steeds een ongelooflijk belangrijk onderdeel van een SEO campagne, en het is van cruciaal belang dat je het goed doet. Wij zijn er zeker van dat onze service uw website snel hoger zal brengen in Google. Wij bieden u een hoge ranking aan de beste prijs-kwaliteitverhouding in Vlaanderen, neem de proef op de som en contacteer ons.

Linkbuilding op zoekwoorden

Link building per zoekwoord werkt alleen als er een geoptimaliseerde pagina is geschreven relevant aan dat zoekwoord. Als die pagina in de Top 30 staat van Google bijvoorbeeld op de 3 de pagina kunnen we via linkbuilding die pagina op de eerste pagina van Google krijgen. Als uw website nog niet geoptimaliseerd is moeten we eerst SEO landingspagina’s ontwerpen per zoekwoord. Wanneer je nog geen lijst hebt met zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw website, dan zal ons kantoor een zoekwoorden onderzoek doen en samen met u bepalen we welke zoekwoorden interessant zijn en relevant aan uw producten of diensten.

Prijzen voor ontwerp van SEO pagina’s

linkbuilding brussel

Contacteer ons voor linkbuilding in Brussel

Heb je een bedrijf in de omgeving van Brussel en wil je uw linkbuilding uitbesteden. Of wil je meer informatie over onze Link Building Service, contacteer ons link building bureau Brussel op 0495/21 45 83 of mail naar: info@seobureau.be

Relevante pagina’s:

Linkbuilding bureau West-VlaanderenLinkbuilding kantoor LimburgLinkbuilding bedrijf AntwerpenLinkbuilding firma Vlaams BrabantLinkbuilding kantoor Oost-Vlaanderen

Tips

Waarom Linkbuilding

Link building is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Google ziet elke link als een stem en hecht veel waarde aan een relevante koppeling. Neem nu bijvoorbeeld dat het laatste nieuws een artikel over SEO Bedrijven schrijft, en in dat artikel een interview afneemt van een medewerker van ons bureau en in dat interview staat er een link naar de website van https://zoekmachineoptimalisatie-seo.be. Google zal deze link zeer betrouwbaar en relevant vinden omdat het Laatste nieuws een zeer gezaghebbende, betrouwbare site is met miljoenen lezers. Als gevolg hiervan zullen duizenden mensen het artikel lezen en doorklikken naar de link van onze website en dit betekend dat we zullen stijgen in de ranking van Google.

Opgelet voor slechte Link Building.

Je hebt ook bedrijven die die links aanbieden enkel en alleen om zoekmachines te manipuleren; let hiermee op want dit wordt door Google afgestraft. Links van Link Farms en Link Netwerken, forum bloggen, irrelevant betaalde links, spam directory’s … en om er maar een paar te noemen.

Dit soort van SEO Link Building is bekend als spam. Je kan op korte termijn een aantal goede resultaten boeken, maar tegenwoordig wordt het gewoon afgestraft en kom je in de problemen, het succes zal maar van korte duur zijn en het resulteert tot een afstraffing in Google met zelfs delisting tot gevolg.