Linkbuilding Belgie: Er zijn in Belgie heel wat bedrijven en agentschappen  die linkbuilding aanbieden. Het is belangrijk voor een ondernemer om goed na te gaan wat ze juist doen rond linkbuilding, los van de prijzen is er heel veel verschil in deze dienstverlening.

Hoger in zoekmachines door linkbuilding

Linkbuilding is wat iedereen kan, maar de juiste linksbuilding toepassen dat is een ander verhaal. Links ruilen werkt alleen als je links krijgt bij relevante websites en als je website geoptimaliseerd is, indien dit niet het geval ben je eraan voor de moeite.  Ons bureau bestaat uit een team van gedreven SEO specialisten en ervaren linkbuilders, we hebben heel veel Belgische bedrijven en Vlaamse kmo’s die van onze diensten gebruik maken. Deze klanten behalen hoge posities in Google door een combinatie van Zoekmachine optimalisatie en linkbuilding.

Je bent hier op deze pagina aangekomen door het zoekwoord “linkbuilding Belgie” in Google of Bing in te typen. De reden dat deze pagina goed scoort in Google is omdat de pagina geoptimaliseerd is volgens de regels van de kunst, goede relevante content bevat en er linkbuilding is toegepast op het zoewkoord linkbuilding Belgie, linkbuilding bureau Belgie en linkbuilding Vlaanderen.

Linkbuilding Belgie, doeltreffend en betaalbaar

link building belgie

Linkbuildingservice is een activiteit waar we dagelijks mee bezig zijn. Wij werken zeer doeltreffend, aan zeer scherpe prijzen/tarieven en aan flexibele voorwaarden. Het team van linkbuilding Belgie gaat links aanvragen bij betrouwbare, kwalitatieve sites in Vlaanderen en Nederland. We gaan alleen links ruilen met relevante bedrijven. De links die we ontvangen moeten op de eerste plaats relevant zijn voor uw producten of diensten.

Pakket 1: 173 € / tarief per maand = ondersteunen van 5 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 2: 345 € / tarief per maand = ondersteunen van 10 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 3: 518 € / tarief per maand = ondersteunen van 15 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 4: 690 € / tarief per maand = ondersteunen van 20zoekwoorden/pagina’s

Link building extra woord = 35 € 

Eémalige betaling = 15% korting

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Voor meer zoekwoorden/pagina’s maken we graag een offerte op maat.

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), SEO Adies, bijwerken van landingspagina’s .

Het meest gekozen pakket door onze klanten is Pakket 4 aan 350 € per maand.

Maak voor jezelf de berekening, als je aan adwords doet kom je gemiddeld aan 1000 € tot 3000/4000 € per maand. Er zijn bedrijven die een dagbudget van € 20/30 hanteren maar er zijn ook bedrijven die met een dagbudget van €1000 werken. Adwords is betalen per klik? Wie wil adverteren op bijvoorbeeld het exacte zoekwoord “Wat kost Google AdWords” is op basis van een schatting van Google €3,70 per klik kwijt. Wie een budget van bv. 20 euro per dag heeft zal dus weinig klikken per dag krijgen.

Linkbuilding op zoekwoorden

Link building per zoekwoord werkt alleen als er een geoptimaliseerde pagina is geschreven relevant aan dat zoekwoord. Als die pagina in de Top 30 staat van Google bijvoorbeeld op de 3 de pagina kunnen we via linkbuilding die pagina op de eerste pagina van Google krijgen. Als uw website nog niet geoptimaliseerd is moeten we eerst SEO landingspagina’s ontwerpen per zoekwoord. Wanneer je nog geen lijst hebt met zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw website, dan zal ons kantoor een zoekwoorden onderzoek doen en samen met u bepalen we welke zoekwoorden interessant zijn en relevant aan uw producten of diensten.

Prijzen voor ontwerp van SEO pagina’s

linkbuilding belgie

Contacteer linkbuilding Belgie

Linkbuilding Belgie is een concept van SEObureau Vlaanderen. Heb je een bedrijf of kmo in Vlaanderen of Nederland en wil je uw linkbuilding doen in Belgie. Of wil je meer informatie over onze Link Building Service, contacteer ons link building bureau Vlaanderen op 0495/21 45 83 of mail naar: info@seobureau.be

Relevante pagina’s:

Linkbuilding agentshap BrusselKantoor linksbuilding Oost-Vlaanderen Linkbuilding bureau West-Vlaanderenlinkbuilding agentschap AntwerpenLinkbuilding firma LimburgLinkbuilding Vlaams Brabant

Nieuws

Wat is linkbuilding?

Link building is een van de belangrijkste onderdelen geworden van SEO. Het betekend  genereren van links vanaf externe webpagina’s naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden. Waarom is links ruilen zo belangrijk? Voor Google is een link van uw website op andere websites van individuele waarde. Als uw website gelinkt is aan een relevante ander site, dan verdient uw website volgens Google een hogere ranking. Uiteraard is de relevantie van die link zeer belangrijk. Het verzamelen van kwalitatieve links naar uw website noemen we linkbuilding. Om linkbuilding goed te doen werk je het best samen met specialisten, want links ruilen vereist de nodige kennis en ervaring

Linkbuilding Belgie is een zeer gedreven team die op de hoogte is van alle SEO technieken en wijzigingen in het in het online marketing landschap. Neem het van ons aan de dag van vandaag geraak je in Google alleen nog bovenaan door je website te laten optimaliseren succesvolle linkbuilding toe te passen.

Viral linkbuilding: scoren met bijzonder nieuws

Zoekmachinemarketing gaat steeds verder en de strijd om Google topposities betreedt een nieuw slagveld. Met het creëren en verspreiden van grappig, ontroerend en soms zelfs schokkend nieuws kan goed geld verdiend worden. Niet aan de directe media-aandacht, want de commerciële boodschap is vaak ver te zoeken, maar door de topposities in Google die met de verkregen links bereikt