Linkbuilding is het genereren van links vanaf externe website naar een specifieke website, het wordt ook wel backlinks genoemd. Het doel van inkomende links is een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden. Voor een hogere ranking in Google is je linkbuilding uitbesteden of laten doen de juiste oplossing! Waarom? Het ruilen van links is een langdurige activiteit een oplossing waar veel tijd in kruipt (je bent al snel enkele uren per week kwijt door linkpartners te zoeken en links aan te vragen) + het moeten relevante links zijn. Besteed je linkbuilding uit aan ons team en dan ben je zeker van de juiste oplossing aan een scherpe prijs. Wij hanteren zeer interessante linkbuilding tarieven!

Linkbuilding zorgt voor meer bezoekers naar uw website

Startpagina’s of andere verzamel websites die gaan over een thema relevant aan jou activiteiten en diensten zijn vaak goeie websites om uw website op aan te melden. Uw website dient immers vaak gelinkt te worden op andere websites. Hoe meer, hoe beter.  Er zijn verschillende websites waar u uw website gratis kunt aanmelden. Maar denkt u ook eens aan uw leveranciers of klanten. Wellicht willen ze van link ruilen.

Ook de relevantie is belangrijk. Een bouwbedrijf die gelinkt wordt op bv een dj voor trouwfeesten heeft geen enkele zin. Als je links gaat ruilen moeten het echt links zijn die over hetzelfde onderdeel gaan, velen maken hierbij een fout. Let op met links builders die plots vragen om te linken, deze bedrijven zoeken websites met een hoge pagerank en willen links uitwisselen, maar meestal gaan deze website over een totaal andere onderwerp.

Waarom zorgen voor backlinks

Wanneer we Google vermenselijken zou je kunnen zeggen dat Google “denkt”: “die website wordt vaak gelinkt op andere websites, dat zal wel een interessante pagina zijn! ” Het aantal goeie backlinks bepaalt o.a. uw Google Pagerank.

Van waar komt link building

linkbuilding

Link opbouw (building) is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het was al van belang voor zoekmachineoptimalisatie in het pre-Googletijdperk, toen slechts de frequentie van backlinks door zoekmachines werd geteld als populariteitsgraadmeter voor een bepaalde webpagina. Met de opkomst van het PageRank-algoritme van Google werd niet alleen de absolute hoeveelheid backlinks naar een bepaalde webpagina geteld, maar ook de individuele waarde van elke backlink met behulp van een recursief algoritme.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen kwalitatieve en kwantitatieve link building. Kwantitatieve links dienen geen ander doel dan het verkrijgen van een hogere positionering in Google. Hier mee bedoelen we een linkuitwisselingsprogramma’s, onzichtbare links die alleen door zoekmachines worden geïndexeerd en weblogs enkel gericht op het genereren van backlinks. Ook het opkopen van verlopen domeinen en het onnodig reageren op weblogs met daarbij een linkvermelding kan als spam worden aangemerkt. Door middel van de Google Panda-update wil Google kwaliteit van de content op de pagina beter herkennen. Met de Google Penguin update is Google beter in staat geworden om de kwaliteit van links te herkennen. Hierdoor is de kwaliteit van de links die een website heeft belangrijker geworden voor het behalen van hogere posities in Google.

Prijzen – Tarieven voor Linkbuilding / per maand

Pakket 1: 173 € / tarief per maand = ondersteunen van 5 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 2: 345 € / tarief per maand = ondersteunen van 10 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 3: 518 € / tarief per maand = ondersteunen van 15 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 4: 690 € / tarief per maand = ondersteunen van 20zoekwoorden/pagina’s

Link building extra woord = 35 € 

Eémalige betaling = 15% korting

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Voor meer zoekwoorden/pagina’s maken we graag een offerte op maat.

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), SEO Advies, bijwerken van landingspagina’s …

We kunnen uw pagina’s door middel van linkbuilding  op de eerste plaats van Google krijgen enkel en alleen indien uw pagina’s reeds op de 2 de of 3 de pagina van Google staan.

Indien nodig moeten we eerst de pagina’s optimaliseren of moeten er eerst geoptimaliseerde pagina’s geschreven worden. De prijzen liggen hier per pagina tussen de € 100 en € 200 éénmalig, afhankelijk van het aantal SEO pagina’s dat u wenst.

Hoe gaan we te werk

  1. Ons team gaat links aanvragen en/of ruilen alleen bij relevante bedrijven. De links die we ontvangen moeten op de eerste plaats relevant zijn voor uw producten of diensten. We hebben 2 medewerkers in dienst die dagelijks sites benaderen en vragen of ze een link naar je website willen plaatsen. Hoe relevanter het onderwerp, hoe sneller er naar je site gelinkt zal worden.. Als je veel van dit soort externe links hebt verzameld, heeft dit een positieve uitwerking op je positie in de zoekresultaten.
  2. We werken samen met meer dan 50 Online marketing bedrijven, continu wisselen wij links uit voor onze klanten, deze links worden geplaatst op relevante websites of startpagina’s met een hoge PA en DA waarde.

Een link van een populaire website heeft meer waarde dan een minder populaire website. Daarnaast is het ook belangrijk welke tekst wordt meegeven aan de link. Deze tekst wordt de ‘anchortekst‘ genoemd. De anchortekst van een link is het klikbare gedeelte van de tekstlink. Hiermee geef je zowel bezoekers als zoekmachines een hint over het onderwerp van de pagina waar je naar linkt. Links kunnen afkomstig zijn van linkpartnerpagina’s, maar ook via content marketing artikelen. 

Wil je een gratis link van jou website op onze website? Klik hier voor meer info

Link Building uitbesteden

Wil je meer weten over de tarieven of prijzen om inkomende links te genereren? Besteed het uit aan een team van specialisten. Bel ons: 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Nieuws

De ene backlinks is al belangrijker dan de andere

Meestal bestaat een link naar uw website uit een stukje tekst, de ankertekst. Die bepaalt hoe hoog Google de link inschat. Een ankertekst die een exacte match is van het keyword waarvoor de landingspagina geoptimaliseerd is, is het krachtigst maar ook het gevaarlijkst: te veel van dergelijke links en Google beschouwt die als waardeloos. In het beste geval negeert Google ze, in het slechtste geval leiden die op termijn tot een bestraffing.

 

What Google Doesn’t Want You to Hear About Link-Building for SEO

Google’s penalty for manipulative links has left too many entrepreneurs hoping and praying for people to link to them. Here’s a more pragmatic approach. Search engine optimization (SEO) is intimidating to the casual observer. Not only is it a field that demands knowledge of hundreds of individual variables that contribute to the ranking algorithm, it also bears a noteworthy risk: Practicing this strategy improperly could end up setting you back more than it benefits you. Lees meer

Tips om je traffic te boosten

Interne links genereren is meestal het sluitstuk van een SEO campagne. Terwijl je organic search ranking meestal het meeste baat heeft bij meer kwalitatieve links naar je site.

Ruilen van links; de theorie

Meer dan 200 factoren bepalen je rankings. Globaal is de volgende formule van  toepassing.

Ranking zoekwoord= relevantie X populariteit2

Populariteit wordt bepaald door:

  1. Linkpopulariteit
  2. ‘Kleefkracht’ pagina: hoge CTR zoekresultaat naar pagina, lage bounce rate terug naar Google en hoge interactie met de pagina, (kliks en social)

Linkpopulariteit kun je vergelijken met stemmen:

  • Hoe meer stemmen voor je webpagina, hoe hoger de populariteit.
  • Hoe meer invloedrijke stemmen, hoe populairder je site is.
  • Hoe meer jonge stemmen, hoe populairder je site.

De tekst waarmee gelinked wordt zegt Google iets over de content.

Prijzen – Tarieven

Het aanmelden en ruilen van links is een werk die veel tijd en aandacht nodig heeft, bedrijven of zaakvoerders hebben hier zelf geen tijd voor. Vooral voor kmo’s die meerdere websites beheren of weinig medewerkers hebben is het de normaalste zaak van de wereld dat ze niet constant bezig kunnen zijn met zoekmachine optimalisatie en het verzamelen van goede links. Als SEO specialist kunnen we u helpen om kwalitatieve en relevante backlinks te verkrijgen waarmee u beter gaat scoren in de zoekmachines! Vraag naar onze prijzen of tarieven en je zal merken dat wij zeer betaalbaar zijn.