De zoekmachine Google maakt gebruik van een verscheidenheid van methoden om te bepalen welke pagina’s eerst worden weergegeven in de resultaten. Hun exacte formule is een geheim, maar er het is mogelijk hoger in Google te geraken en uw positie in de zoekresultaten te verbeteren. Dit door zoekmachine optimalisatie SEO en linkbuilding.

Wil je hoger in Google dan kan ons team u helpen, contacteer ons voor meer info, bel : 0495/214583 of stuur een mail naar: info@seobureau.be

Er zijn geen garanties en geen snelle regelingen. Als iemand belooft dat hij u binnen een één week bovenaan kan brengen is het waarschijnlijk oplichterij.

Hoger in Google  met trefwoord zinnen

Een zoekwoord is een woord waarvan je denkt dat iemand het zal ingeven in Google op jou diensten of producten te vinden. Je kan zelf veel energie steken in trefwoord zinnen en het verbeteren van uw ranking, in de meeste gevallen brengt het weinig op. Ons team schrijft leesbare content rond de zoekwoorden, pagina’s die speciaal bedoeld zijn om hoger in Google te verschijnen.

Wil u er zelf aan beginnen? Lees hieronder alvast deze tips.

Hoger in Google door goeie content

Een van de dingen waar Google aandacht aan schenkt is leesbare content, teksten die gaan over een bepaald zoekwoord. Het zoekwoord moet regelmatig voorkomen in de tekst maar ook niet teveel. Probeer niet om de zoekmachine te misleiden door het zoekwoord teveel te gebruiken of tekst “onzichtbaar” te maken. Het werkt niet. In feite zijn sommige van dat gedrag zelfs uw website verbannen .

Geef een sterke opening die zegt waar u pagina eigenlijk over gaat .

Hoger in Google – Pagina namen

Geef uw pagina’s een beschrijvende naam met de < title > attribuut. Dit is van vitaal belang. Google geeft vaak de zoekresultaten als een link met behulp van de titel van de webpagina’s, dus schrijf het als u het wilt lezen. Een koppeling genaamd ‘untitled’ is niet verleiden, en niemand zal klikken. Indien van toepassing, gebruik maken van de pagina’s zoekwoord in de titel. Als uw artikel gaat over pinguïns, moet uw titel pinguïns in het, recht?

Google Rank Tip – Besteed aandacht aan Links

Een van de grootste factoren Google kijkt naar de hyperlink. Google kijkt naar zowel links naar en van uw website.

Google kijkt naar de woorden die je in koppelingen gebruiken om te bepalen de inhoud van uw pagina. Gebruik links binnen webpagina’s als een manier om zoekwoorden te benadrukken. In plaats van te zeggen: “Klik hier voor meer informatie over SEO leren ‘je moet zeggen: Lees meer over SEO (Search Engine Optimization) .

Links van andere websites naar uw website worden gebruikt om te bepalen PageRank .

U kunt uw PageRank te verbeteren door het uitwisselen van tekst links met andere relevante websites. Wees een goede burger en link naar andere dan uw eigen website plaatsen – maar alleen als relevant. Banner uitwisselingen zijn niet effectief, en pagina’s die je willen vragen voor deze service zijn vaak bekende spammers die je rang kan pijn doen.

Google Rank Tip – Social Media

Social netwerk sites zijn een goede manier om een site te promoten, maar het is onduidelijk hoeveel het je ranking direct zal beïnvloeden. Google+ promotie kan de meeste impact hebben.  Zorg ervoor dat uw inhoud op sociale media zoekmachine vriendelijk eschreven is maken. Voeg ook afbeeldingen toe en maak interessant titels.

Google Rank Tip – linkbuilding

Wilt u hoger in Google ranken