Er wordt veel gesproken over bitcoins

Het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig meer wil weten over de nieuwe virtuele valuta die bekend staat als Bitcoin. Zowel op internet als op televisie wordt er veel over deze spannende technologie gesproken. Veel mensen hebben echter nog steeds geen kennis van de fundamentele bouwstenen van het systeem, wat het allereerste is wat het anders maakt dan traditionele valuta. Dit artikel zal uitleggen wat er gebeurt met een kort overzicht van hoe het systeem werkt, met inbegrip van de belangrijkste spelers die de initiële voorwaarden hebben gecreëerd voor de succesvolle oprichting van een robuust en veilig systeem van uitwisseling gesteund door waarde uitsluitend gebaseerd op vertrouwen.

Er wordt veel gesproken over bitcoins

Als je iemand hoort praten over bitcoins, hebben ze het meestal over het nieuwe transactiemechanisme voor het versturen van transacties met dit nieuwe virtuele medium. In principe maakt het systeem gebruik van een peer-to-peer netwerk om onmiddellijke, wereldwijde overschrijvingen te vergemakkelijken zonder het gebruik van een traditionele bank. Het grote voordeel hiervan is dat er geen speciale kennis of deskundigheid vereist is om aan de transacties deel te nemen. In plaats daarvan is alles wat nodig is een met het internet verbonden pc die toegang heeft tot een actuele blokketen. Op deze website vindt u alles over de Bitcoin koers. De koersen van de meeste cryptovaluta, en dus ook de Bitcoin koers, zijn erg volatiel.

Transacties worden normaal gesproken in twee verschillende stadia afgewikkeld in de loop van elk blok in het netwerk. De eerste fase, die bekend staat als de Mijnbouwfase, is wat er gebeurt tussen mijnwerkers die bijdragen aan de werking van het netwerk. De tweede fase, Consensus genoemd, is wat er gebeurt als een meerderheid van de hash power betrokken is bij een succesvolle transactie. Er is ook een derde fase, Seclusion genaamd, die wordt gebruikt om het ontginningsproces te stoppen tot de volgende ontginningsronde klaar is om te beginnen. Het is dit proces dat de huidige prijs van de bitcoin bepaalt, waarnaar verwezen wordt als de “blockchain”.

Bitcoins kopen is interessant

Een van de meest interessante aspecten van het systeem is dat het gebruikers die niet technisch aangelegd zijn of beperkte middelen hebben, in staat stelt deel te nemen aan het proces van handelen en beleggen. Dit komt omdat het systeem alle transacties automatisch afhandelt en het probleem oplost van het vertrouwen op een externe partij voor verificatiedoeleinden. Voor early adopters van de bitcoin biedt dit een kans om de wisselmarkt aan te boren zonder dat zij kapitaal hoeven te storten voor de aankoop van een bepaalde hoeveelheid bitcoins. Dit is vooral aantrekkelijk voor particulieren en bedrijven die liever anoniem blijven tijdens het handelen.

New virtual money concept, Gold Bitcoins ( btc ) is Digital crypto-currency use blockchain Technology for

Een van de problemen met eerdere systemen zoals de traditionele wisselmarkt is dat ze vaak vertrouwen op complexe algoritmes om te bepalen hoeveel geld er betaald moet worden aan transactiekosten. Dit vormt een belangrijk probleem voor mensen die online actief zijn. In de meeste gevallen zullen mensen een aanzienlijke vergoeding moeten betalen alleen al om hun transacties verwerkt te krijgen. Maar met het bitcoinprotocol zijn deze transactiekosten niet meer nodig. Als gevolg daarvan hebben mensen meer controle over hoeveel ze uitgeven aan transacties en hoe ze het uitgeven wanneer ze een transactie uitvoeren.

Een ander voordeel dat vaak wordt geassocieerd met het bitcoin mining proces is de betrokkenheid van gespecialiseerde hardware. Gespecialiseerde hardware zoals computers die zijn uitgerust met langlopende open source besturingssystemen zijn nodig om deel te nemen aan het mijnbouwproces. Hoewel dit voor sommige mensen een aanzienlijke uitgave kan zijn, is het eigenlijk nodig om ervoor te zorgen dat u kunt voldoen aan de minimumeisen die nodig zijn voor het bitcoin betalingssysteem. Op zijn beurt zorgt dit ervoor dat gebruikers geen extra kosten hoeven te betalen voor deze specifieke soorten gespecialiseerde hardware. Het stelt gebruikers ook in staat om het risico te verminderen dat ontstaat door te vertrouwen op elektriciteit of andere energiebronnen om hun computers te laten werken.

Hoewel de uitvinding van het bitcoinbetalingssysteem zijn eigen voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen die uniek zijn voor dit type systeem. Een van de grootste nadelen is het feit dat er geen centrale autoriteit is. Aangezien er geen centrale instantie is die garant staat voor de transacties, kan het moeilijk zijn om te garanderen dat de transacties naar behoren worden geautoriseerd door alle partijen die bij het proces betrokken zijn. Dit inherente risico geeft aanleiding tot bezorgdheid over de veiligheid van het hele systeem en draagt bij tot de noodzaak voor gebruikers om een sterke back-uphouding aan te houden.

Dit gezegd zijnde, zijn er echter enkele specifieke manieren waarop u het risico op een ongeoorloofde transactie kunt beperken. De twee belangrijkste methoden zijn het opwekken van uw eigen elektriciteit met behulp van fotovoltaïsche energie (PV) en computerkracht. Zoals u zich kunt voorstellen, hebben deze beide methoden aanzienlijke voordelen ten opzichte van het gebruik van zonne- of windenergie. Ze stellen u in staat uw eigen elektriciteit op te wekken, iets wat vooral voordelig is voor mensen die in afgelegen gebieden wonen waar ze geen gebruik kunnen maken van traditionele elektriciteitsbronnen. Op dezelfde manier kunt u met rekenkracht de taken voor het verwerken van de bitcoins uitbesteden aan een derde partij, waardoor het risico dat uw computer gehackt wordt wegvalt.

Beursgang Coinbase: Dit is wat je moet weten. Binnenkort kunt u het bedrijf kopen dat u helpt Bitcoin te kopen. Coinbase, de grootste cryptocurrency-uitwisseling in de VS, heeft plannen aangekondigd om naar de beurs te gaan – maar het zal het traditionele beursgangproces vermijden, waarbij investeringsbanken worden ingehuurd om interesse te wekken en de deal te financieren.