Backlinks kopen? Dan zit je hier goed! Backlinks kopen is belangrijk om het aantal bezoekers op je website te verhogen. Naast een goeie SEO landingspagina die volgens de juiste SEO technieken gebouwd is heb je links op andere websites nodig om deze pagina te ondersteunen. Hoe hoger de DA en PA waarde en hoe relevanter de website hoe meer waarde de link bevat. De beste links zijn links op een relevante homepage met een hoge DA en PA waarde, die kunnen wij onze klanten aanbieden.

Backlinks kopen met hoge DA en PA waarde

Een backlink, inkomende hyperlink genoemd, is een link of koppeling met bepaalde anchor naar een andere website op internet. Het wordt geactiveerd door te klikken op het adres (URL) van de Web pagina, gemarkeerd door de ankertekst of afbeelding op het scherm.

Zoekmachines gebruiken backlinks om het belang van een webpagina of website te beoordelen door te kijken naar hoeveel externe links er naar verwijzen en de kwaliteit van die links. Het verkrijgen van backlinks van de ene webpagina naar een andere website in ruil voor betaling versnelt het proces van het verkrijgen van koppelingen en zorgt ervoor dat de bepaalde webpagina of homepage snel hoog op de lijst met resultaten van een zoekmachine verschijnt.

Iemand betalen in ruil voor backlinks is een snelle manier om een topranking te behalen als de gekochte links niet het nofollow-kenmerk bevatten. Het nofollow- of rel = “nofollow” -attribuut instrueert zoekmachines om de backlink niet te crawlen en slaat ​​geen ankertekst of PageRank over deze links over. Het is daarom van essentieel belang backlinks te kopen die als dofollow worden beschouwd.

Welk soort backlinks moet je kopen?

Verankeringstekst-backlinks zijn links die in een hyperlink worden gemarkeerd. Het is de klikbare tekst in een hyperlink die de doelpagina opent. De woorden in de ankertekst helpen zoekmachines om de rangorde van de laadpagina te bepalen.

Zoekmachines analyseren ankertekst van hyperlinks op een webpagina om contextuele of beschrijvende informatie te verkrijgen over de inhoud van de bestemming van de backlink en rangschikken vervolgens de gekoppelde pagina in organische zoekresultaten op basis van de tekst die in een hyperlink wordt gemarkeerd. In theorie zou een webmaster die hoog in organische zoekresultaten wil staan ​​voor de term ‘backlinks kopen’, hij of zij ankertekst-backlinks moeten kopen met de woorden ‘buy backlinks’ als ankertekst.

Betalen per link

Bij ons kan je kiezen voor een maandelijkse overeenkomst of je kan ervoor kiezen om afzonderlijke links te kopen. Ons netwerk van websites is zeer uitgebreid en wij bieden links aan in alle niches. Onze websites hebben allemaal een hoger DA en PA waarde. De links blijven 1 jaar staan op onze websites.

Tarieven voor afzonderlijke links

Homepagelinks tussen 25 en 100 euro/jaar

Links op websites:

 • DA waarde 01 tot 15 : 3 euro/jaar
 • DA waarde 15 tot 20 : 5 euro/jaar
 • DA waarde 20 tot 25 : 7 euro/jaar
 • DA waarde 25 tot 30 : 10 euro/jaar
 • DA waarde 30 tot 35 : 13 euro/jaar
 • DA waarde 35 tot 40 : 17 euro/jaar
 • DA waarde 40 tot 45 : 22 euro/jaar

links op startpagina’s:

 • DA waarde 01 tot 30 : 3 euro/jaar
 • DA waarde 30 tot 40 : 4 euro/jaar
 • DA waarde 40 tot 50 : 5 euro/jaar
 • DA waarde 40 tot 90 : 6 euro/jaar

Deze prijzen zijn exclusief BTW

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilding is de dag van vandaag 50 procent van je SEO. Zonder twijfel is het kopen van backlinks zeer belangrijk want het gaat de positie van een webpagina of je homepage in organische zoekresultaten verbeteren, mits een zorgvuldige linkstrategie wordt geïmplementeerd. Een webmaster moet zich primair richten op het bouwen van een backlink-profiel met een 6/100-ratio. Met andere woorden, voor elke 100 backlinks die u koopt, moeten 6 koppelingen ankertekst zijn en 94 moeten URL-adreskoppelingen zijn.

Contacteer ons voor meer info

Wil je backlinks kopen of meer weten over de tarieven of prijzen om inkomende links te genereren? Interesse in links ruilen?  Besteed het uit aan een team van specialisten. Bel ons: 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Prijzen – Tarieven voor Linkbuilding / per maand

Pakket 1: 173 € / tarief per maand = ondersteunen van 5 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 2: 345 € / tarief per maand = ondersteunen van 10 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 3: 518 € / tarief per maand = ondersteunen van 15 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 4: 690 € / tarief per maand = ondersteunen van 20zoekwoorden/pagina’s

Link building extra woord = 35 € 

Eémalige betaling = 15% korting

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Voor meer zoekwoorden/pagina’s maken we graag een offerte op maat.

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), SEO Advies, bijwerken van landingspagina’s …

We kunnen uw pagina’s door middel van linkbuilding  op de eerste plaats van Google krijgen enkel en alleen indien uw pagina’s reeds op de 2 de of 3 de pagina van Google staan.

Indien nodig moeten we eerst de pagina’s optimaliseren of moeten er eerst geoptimaliseerde pagina’s geschreven worden. De prijzen liggen hier per pagina tussen de € 100 en € 200 éénmalig, afhankelijk van het aantal SEO pagina’s dat u wenst.